fbpx
X

Niemand wil natuurlijk dat zijn konijn overlijdt aan een dodelijk konijnen-virus. De risico’s zijn vaak groter dan je denkt. Vooral omdat deze virussen uiterst besmettelijk zijn. Van konijn naar konijn. Maar ook wij kunnen een virus overdragen via onze kleding of schoenen.

 

Het risico is wat kleiner, maar het is een vooroordeel dat konijnen die binnen wonen geen kans hebben op één van deze virussen. Vooral omdat ook vliegen en muggen een virus kunnen overbrengen. Maar iedereen die je huis betreedt, kan ongemerkt een virus mee naar binnen nemen. Ook jij zelf.

 

Wist je dat wij wekelijks mensen spreken bij wie het konijn is overleden, doordat deze niet gevaccineerd is??!! Het akelige is dat zo’n virus razendsnel gaat; vandaag heb je een vrolijk, springend konijn, en morgen is het opeens overleden. De enige manier om dit risico aanzienlijk te verkleinen, is je konijn vaccineren!!!

 

Vaccinatie: RHD1 + RHD2 + myxomatose

 

Wij gebruiken filavac KC+V en nobivac. Waardoor je konijn een jaar lang beschermt is tegen RHD1, RHD2, en myxomatose. Dus geen halfjaarlijkse herhaling meer nodig! En dat scheelt natuurlijk weer stress voor je konijn. En is ook aanzienlijk goedkoper.

 

Voordelen van vaccineren bij Chews&Nibbles:

 

– Alleen op afspraak. Je krijgt een tijd van ons door, dus een zo kort mogelijke wachttijd en dus minder stress voor je dier.
– Alleen konijnen. Aangezien een konijn een prooidier is, scheelt het veel stress dat er geen honden of katten zijn of bij ons komen.
– Inclusief korte gezondheidscheck.
– Bij vragen, meer dan genoeg gerichte kennis in huis! Van DierenDokters, maar ook van onze collega’s.

 

Prijs: €50,- voor een cocktail, met jaarlijkse dosering en koeling van de entstoffen gegarandeerd! (bij slechte koeling, werken veel vaccinaties niet goed)

 

Het is op afspraak, dus meld je snel aan. Zo weten we precies hoeveel konijnen er komen, en wat de dierenarts moet inkopen. Op deze manier hebben we geen onnodige vaccins in huis, die snel over datum gaan, waardoor we de prijs aantrekkelijk kunnen houden.

Vaccinatie konijnen

50,00

Reserveer een tijdsslot voor het vaccineren van jouw konijn. Wil je meerdere konijnen laten vaccineren, boek dan meerdere tijdslots.

Categorie: