Vaccineren

Maak een afspraak bij Chews Store voor het vaccineren van jouw konijn(en).

Castratie of sterilisatie

Maak een afspraak bij Chews Store voor het castreren of steriliseren van jouw konijn of cavia.

chews CARE

Omdat we bij Chews&Nibbles gespecialiseerd zijn in konijnen en knaagdieren, en de juiste kennis in huis hebben, willen we dit ook zoveel mogelijk inzetten om jou, als baasje van jouw knager te ontzorgen. Van het vaccineren van je konijnen, tot zorg bij operaties en het helpen bij vacht- en nagelverzorging.

VACCINEREN

Onze dierenarts is op vaste tijden aanwezig in onze Chews Store. Je kunt via onze website een vast tijdslot boeken en dan ben je welkom voor het vaccineren van je konijn. Ook kun je dan al je vragen stellen, of vragen om een gezondheidscheck van je knager. Dit willen wij zo stressvrij doen voor jouw dier. Een heel groot voordeel is dat er bij ons geen honden of katten aanwezig zijn, zodat we in alle rust je konijn kunnen vaccineren. Doordat er altijd meerdere vaccinaties op dezelfde dag gepland worden, en er maar 1 rekening van de dierenarts is, kunnen we je dit ook nog voor een hele voordelige prijs aanbieden.

Met de juiste kennis en in een zo prettig mogelijke omgeving.

nazorg

Wil je jouw cavia laten castreren of ga je konijn laten steriliseren/castreren? De nazorg hiervan kan een stressvolle ervaring zijn. Vooral als je thuis zelf nog medicijnen moet geven. En wanneer met je je dier helpen of welke manier?

Wij kunnen in onze Chews Store al die zorg overnemen. Zodat je dier gaat weer naar huis gaat, als jij niets meer hoeft te doen. We maken hier hele bewuste keuzes in het hoe en in welke volgordes. Met de minste stress en een zo spoedig mogelijk herstel. We zorgen dat je knager bij een deskundig dierenarts terecht komt, en hebben daarna alles in huis om te helpen, indien nodig. We houden elke dag contact, hoe je knager herstelt. Er vinden bij ons wekelijks castraties en sterilisaties plaats, dus door deze jarenlange ervaring kunnen wij heel goed inschatten, hoe we dit het beste kunnen doen. Voor meer info mag je altijd even binnenlopen in onze Chews Store of contact opnemen via de website.

Vacht- en nagelverzorging

Bij Chews Rehome hebben we professionele trimmers in huis, die dagelijks de dieren verzorgen in onze opvang. Maar deze kennis kunnen ze ook gebruiken om jouw knager te helpen.

Heeft jouw konijn last van een vervilting in de vacht? Vind je het lastig om de nagels van je cavia te knippen? Wij helpen je daarbij!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze winkel of mail ons via de website en dan kunnen we samen overleggen, hoe we jou en jouw knager het beste kunnen helpen.

Neem contact op
076 562 0684

Vaccineren

Maak een afspraak bij Chews Store voor het vaccineren van jouw konijn(en).

Castratie of sterilisatie

Maak een afspraak bij Chews Store voor het castreren of steriliseren van jouw konijn of cavia.

Gratis Goodiebag t.w.v. €50 Bij tickets voor Animal Event

Ontvang een gratis goodiebag bij aankoop van 2 tickets voor Animal Event 2023.

Hét evenement voor de dierenliefhebber!