chews store

Maak kennis met veel verschillende knaagdieren en konijnen.

Onze Chews Store is de winkel, waar je alles kunt vinden, waar je maar aan kunt denken, als je een knaagdier of konijn hebt. Het is leuk om een huisdier te hebben, en dat willen wij ook uitstralen. Daarom heeft onze Store een huiselijke sfeer, met aandacht voor detail. In een moderne omgeving met een tikkeltje fun. Een echte beleving om in te shoppen en veel inspiratie op te doen!

Wij hebben een zeer breed assortiment, wat met zorg is samengesteld en altijd met een kritische blik wordt uitgezocht. Daarbij houden we altijd 3 belangrijke dingen in het vizier:

  • het welzijn van jouw dier
  • dat het praktisch goed werkt
  • een zo natuurlijk mogelijke uitstraling

Van stofvrije bodembedekking voor je cavia’s, een geluidloos loopradje voor je degoes tot een fijn schuilhuis voor je konijnen.

Je bent 6 dagen per week welkom bij ons, dus kom je gerust eens verbazen wat er allemaal bestaat in de wereld van de knagers!

Omdat het soms moeilijk kan zijn, te vinden waar wij 100% achter kunnen staan, wordt er bij Chews&Nibbles van alles zelf ontwikkeld en dat is allemaal terug te vinden in onze Store. Zoals de prachtige hooiruiven van het Chews Atelier of de handgemaakte koekjes van Jouw Konijn. Niets dan het beste voor jouw dier. Fijn voor je dier, maar ook prettig voor de omgeving!

Omdat wij gespecialiseerd zijn in konijnen en knaagdieren, kunnen wij onze kennis meer toespitsen tot deze groep dieren.

Daarom kunnen wij in onze Chews Store altijd het juiste advies geven, over de huisvesting, voeding, zorg en alle andere vragen die je maar je hebt.

Daarbij houden we altijd 3 belangrijke dingen in het vizier: Het welzijn van jouw dier, Dat het praktisch goed werkt en een zo natuurlijk mogelijke uitstraling!

Naast alle benodigdheden, kun je natuurlijk ook bij ons terecht als je konijnen wilt, of bijvoorbeeld een hamster. De meest voorkomende knagers hebben wij ook eigenlijk altijd wel in huis. Denk daarbij aan een degoe, of tamme ratjes.

Wij vinden dat we een voorbeeldfunctie hebben en zo zul je de dieren ook altijd terugvinden in onze winkel. Dus geen kleine hokjes, maar ruime, fijne verblijven, zodat je kunt zien hoe het thuis zou kunnen zijn. En daarmee kunnen we laten zien dat een felgekleurd, plastic, stinkend hok echt niet meer hoeft.

Wij willen achter elk dier kunnen staan, die bij ons beschikbaar is, daarom werken wij met specifieke fokkers, zodat we altijd kunnen garanderen dat de dieren van een goede plek komen, gezond en goed gesocialiseerd zijn.

Konijn
Het konijn is een enorm gezellig en sociaal dier.
Cavia
De cavia is een gezellig, vrolijk dier.
Gerbil
De gerbil is nog een relatief onbekend huisdier.
Degoe
De degoe is een vriendelijk en enthousiast dier.
Hamster
Een hamster is het ideale eerste huisdier.
Tamme rat
De rat is enorm sociaal, loyaal, slim en schoon.

Neem contact op
076 562 0684

juiste kennis

Wij staan ervoor om (toekomstig) eigenaren van konijnen en knagers goede informatie en de juiste kennis mee te geven.

kwaliteit

Wij kiezen onze producten uit op hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Producten die goed zijn voor jouw konijn en knager.

aandacht voor detail

Wij gaan verder dan je doorsnee dieren-speciaalzaak. Wij hebben bewust gekozen voor een specifieke diersoortengroep. Om ze een zo goed en gelukkig mogelijk leven te geven.