fbpx
X

Wat is er fijner dan de wetenschap dat jouw huisdieren net zo’n fijne vakantie meemaken als jij? Daar ben je van gegarandeerd als je de opvang regelt bij Chews&Nibbles. Alle knaagdieren zijn welkom, maar wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan snel!

All-inclusive vakantie voor je kleine knager (bij Chews&Nibbles)

 

Chews&Nibbles is hét vakantieadres voor je kleine knager. Zoals voor je cavia’s, hamster of gerbils. Wij hebben hier alles in huis om je dier alles te geven wat deze nodig heeft, als jij er even niet voor kunt zorgen.

 

Voor de meeste dieren hebben wij alles in huis, van de juiste huisvesting, voeding, bodembedekking en eventuele medicijnen en natuurlijk dé juiste kennis.

 

Als je je dier komt brengen, zullen we uitgebreid met je bespreken hoe je het thuis aanpakt en dit zoveel mogelijk proberen te benaderen. Hoe minder veranderingen, hoe minder stress.

 

De dieren worden bij ons achter de schermen gehuisvest, op een rustige, veilige plek. Uit de drukte. Voor een prooidier is het soms toch al zo wennen, dat ze opeens op een andere, vreemde locatie zijn.

 

Wij zijn er immers zeven dagen per week, dus kunnen we je dier ten alle tijden in de gaten houden en zo à la minute ingrijpen, mocht het nodig zijn. Zo ben jij gegarandeerd van een fijne, veilige omgeving voor je knager zoals jij dat thuis ook doet!

 

Wij zijn niet voor niks gespecialiseerd in alleen knaagdieren, dus weten wat we doen!

 

Ook hebben we intensief contact met DierenDokters Breda, om snel in te kunnen grijpen als het nodig is. Zij zijn ook regelmatig aanwezig in onze winkel.

 

Geef je reservering op tijd aan. Bepaalde periodes kunnen erg druk zijn, en kan op termijn al vol zijn. Als we het vertrouwen van jou hebben gekregen, moeten we immers wel een goede verzorging kunnen garanderen en dat kan niet bij een overvolle opvang.

Je hoeft geen stro, hooi of bodembedekking mee te nemen. Wij hebben alles in huis voor een prettig verblijf voor jouw vrienden.

Kosten

Voor alle kleinere knagers hebben wij een all-inclusive pakket. We hebben diverse bodembedekkers in huis en zullen met je overleggen welke jij thuis ook gebruikt. Daarnaast geven wij aan alle dieren Beaphar Care+, omdat wij dit simpelweg de ALLERbeste vinden. Wil je dit anders? Dan vragen we het mee te nemen.

 

All-inclusive pakket KLEINE KNAGERS (hamster, gerbil, muis e.d.)

  • Terrarium 60x30x40 – 5 euro per dag

Exclusief: verplicht anti-parasiet pipet 5 euro per dier

 

All-inclusive pakket GROTERE KNAGERS (degoe, rat e.d.)

  • Terrarium 50x50x1007,50 euro per dag

Exclusief: verplicht anti-parasiet pipet 5 euro per dier

 

All-inclusive pakket CAVIA

  • Per kooi – 7,50 euro per dag

Exclusief: verplicht anti-parasiet pipet 4,50 euro per dier

 

Heeft jouw knager extra zorg nodig tijdens je vakantie neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden en de kosten.

 

Wil je een vakantie boeken? Reserveer dan snel hieronder.

 

Vakantieopvang kleine knagers

Vanaf: 25,00

Wat is er fijner dan de wetenschap dat jouw kleine knagers net zo’n fijne vakantie meemaken als jij? Daar ben je gegarandeerd van als je de opvang regelt bij Chews&Nibbles.

Je betaalt nu 25 euro reserveringskosten. Deze worden verrekend met de verblijfskosten, welke je na de vakantie afrekent. Reserveer je bijvoorbeeld 3 vakanties, betaal je 3 x reserveringskosten en worden deze 3 keer verrekend.

Bij annulering worden de reserveringskosten niet terugbetaald.

Categorie: