Vakantie konijn

Boek jouw vakantie bij Chews Hotel voor jouw konijn.

chews HOTEL

Een vakantieopvang voor een happy konijn!

Ben jij tijdelijk van huis en wil je de zekerheid dat jouw konijn in deze periode goed verzorgd wordt? Dat kunnen wij jou bieden in ons Chews Hotel voor konijnen!

STRESS EN ZIEKTES

Achter de schermen hebben wij een ruimte waar wij je konijn een fijn verblijf kunnen geven, zodat jij zonder zorgen van huis kunt. Als wij het vertrouwen hebben gekregen om voor jouw dier te zorgen, dan willen we dat zo zorgvuldig mogelijk doen en daarom maken wij hier hele bewuste keuzes in. Daarom zal je dier in een ruimte verblijven, waar alleen onze medewerkers komen, om dit zoveel mogelijk te kunnen garanderen. Iedereen kan toch ongemerkt ongewenste bacteriën of ziektes meenemen.

Voor een prooidier is een nieuwe omgeving, met andere geluiden, geuren en bewegingen al spannend genoeg. Alle medewerkers van ons Chews Hotel zijn getraind om signalen te herkennen en hierop te anticiperen, maar dat kunnen we niet van alle bezoekers verwachten. Met onnodige stress en ongewenste situaties tot gevolg. Daarom kunnen wij in ons hotel geen bezoekers toelaten en is deze ruimte strikt toegankelijk voor onze eigen mensen. Zo kunnen we alles onder controle houden, en gaat je konijn zo gezond en relaxed mogelijk weer naar huis.

ALL-INCLUSIVE HOTEL

Je hoeft in principe niets mee te nemen, als je konijn komt logeren. Het verblijf, onbeperkt hooi, water en een fijne toiletbak om in te chillen wordt allemaal bij ons geregeld.

Verder bieden wij een all-inclusive pakket aan, met daarin alles wat wij adviseren en het beste vinden. Als basis zijn dat de Beaphar Care+ brokjes en de kartonsnippers als bodembedekking. Als dit prima is, hoef je alleen je konijn te brengen in zijn reismand en de rest hebben wij allemaal in huis.

Geef je andere voeding of gebruik je liever andere bodembedekking? Dan vragen we om dat mee te nemen. Zomaar andere voeding geven, kan je konijn heel ziek van worden, dus dat is geen goed idee.

Zijn er verder bijzonderheden? Geef dit dan altijd aan bij het inchecken, en dan zullen wij ons best doen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden!

HUISVESTING

Om de stress en de start van het verblijf zo stabiel mogelijk te laten verlopen, zullen we je konijn altijd eerst in een kleinere ruimte plaatsen, natuurlijk afhankelijk van het ras en de grootte van je konijn.

Ieder konijn is anders. Het ene konijn is goed gesocialiseerd en veel gewend, maar het andere konijn is snel bang en gestrest. Zo kunnen we jouw dier goed monitoren en zien wat hij nodig heeft. Mochten we zien dat je konijn meer ruimte nodig heeft, zullen we dat aanpassen, tot aan een grote ren. Daarbij zullen we altijd het welzijn van jouw konijn op nummer 1 zetten. Een nieuwe ruimte is nu eenmaal heel anders, als wat je konijn thuis gewend is.

Vakantie konijn

Boek jouw vakantie bij Chews Hotel voor jouw konijn.

MEDISCHE ZORG

Zoals gezegd zijn al onze medewerkers getraind om signalen te herkennen, en je konijn te helpen, als het niet goed gaat. Wij hebben alle urgente middelen en kennis in huis om je konijn te helpen in een noodsituatie. Wij weten wij maar al te goed, dat als een konijn 24u niet gegeten heeft, het te laat is. We hebben daarnaast intensief contact met onze dierenartsen. Deze zijn ook regelmatig aanwezig om medisch te ondersteunen en zorg te verlenen, indien nodig.

Heeft jouw konijn extra medische zorg of medicijnen nodig? Neem dan altijd eerst, voordat je reserveert, contact met ons op. Zo kunnen we overleggen wat er mogelijk is en wat de extra kosten hiervoor zijn.

Het kan zijn dat we je doorverwijzen naar een Special-Care pension, die hierin gespecialiseerd is, en dit beter kan. De juiste kennis en materialen hiervoor in huis heeft.

Sommige periodes zijn bij ons simpelweg te druk, en kan het niet haalbaar zijn, dit op de goede manier te doen en zal het ten koste gaan van de juiste verzorging van alle aanwezige dieren. Hier zijn we liever meteen eerlijk in, om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

Geef je dit niet van tevoren aan? Dan kunnen we je konijn weigeren aan te nemen in ons hotel. Met alle gevolgen en stress van dien, en dat wil natuurlijk niemand!

VACCINEREN

Het is niet verplicht dat jouw konijn gevaccineerd is, in ons hotel. Maar dit raden wij wel ten strengste aan. Natuurlijk blijft het jouw keus, maar als je konijn niet gevaccineerd is, tijdens het verblijf bij ons, is dat wel op eigen risico. Er is een kans dat het misgaat met meer konijnen in de omgeving, die niet gevaccineerd zijn en een besmettelijk virus bij zich dragen. Daar kunnen wij dan niet de verantwoordelijkheid voor nemen.

Wil je je konijn laten vaccineren? Geef dat dan aan bij aanvang van het verblijf, en dan kunnen we dat regelen met onze dierenarts, als je konijn bij ons is.

Wel zal ieder konijn bij aankomst een anti-parasiet pipetje van ons krijgen. Zo is je konijn beschermd tegen vlooien, mijten en andere parasieten die toch zouden kunnen binnenkomen met een ander dier. Deze parasieten krijgen zo geen kans om zich te verspreiden. In de maanden mei t/m september zullen we je konijn ook behandelen met anti-myiasis, zodat we ook de madenziekte bij je konijn met een minimum beperken.

Vakantie konijn

Boek jouw vakantie bij Chews Hotel voor jouw konijn.

Boek nu!

Vakantieopvang konijn

Vanaf:  25,00

Wat is er fijner dan de wetenschap dat jouw konijnen net zo’n fijne vakantie meemaken als jij? Daar ben je gegarandeerd van als je de opvang regelt bij Chews Rehome.

 

Prijzen:

    • €7,50 per konijn per dag
    • €10 per koppel konijnen per dag
    • €17,50 per groep konijnen per dag
    • Je betaalt nu alleen reserveringskosten à 25 euro. Deze worden verrekend met de verblijfskosten, welke je bij het brengen van jouw konijn(en) afrekent. Bij annulering worden de reserveringskosten niet terugbetaald.

 

Prijzen zijn exclusief:

  • Verplicht anti-parasiet pipet €5 per dier
  • Van mei t/m september verplicht anti-myiasis pipet €4 per dier
Categorie: