Vakantie knager

Boek jouw vakantie bij Chews Hotel voor jouw knager.

chews HOTEL

Een vakantieopvang voor een happy knager.

Ben jij tijdelijk van huis en wil je de zekerheid dat jouw knager in deze periode goed verzorgd wordt? Dat kunnen wij jou bieden in ons Chews Hotel voor kleine knagers!

STRESS EN ZIEKTES

Achter de schermen hebben wij een ruimte waar wij je knager een fijn verblijf kunnen geven, zodat jij zonder zorgen van huis kunt. Als wij het vertrouwen hebben gekregen om voor jouw dier te zorgen, dan willen we dat zo zorgvuldig mogelijk doen en daarom maken wij hier hele bewuste keuzes in. Daarom zal je dier in een ruimte verblijven, waar alleen onze medewerkers komen, om dit zoveel mogelijk te kunnen garanderen. Iedereen kan toch ongemerkt ongewenste bacteriën of ziektes meenemen.

Voor een prooidier is een nieuwe omgeving, met andere geluiden, geuren en bewegingen al spannend genoeg. Alle medewerkers van ons Chews Hotel zijn getraind om signalen te herkennen en hierop te anticiperen, maar dat kunnen we niet van alle bezoekers verwachten. Met onnodige stress en ongewenste situaties tot gevolg. Daarom kunnen wij in ons hotel geen bezoekers toelaten en is deze ruimte strikt toegankelijk voor onze eigen mensen. Zo kunnen we alles onder controle houden, en gaat je knager zo gezond en relaxed mogelijk weer naar huis.

ANTI-PARASIET

Iedere knager zal bij aankomst in ons hotel een anti-parasiet pipetje krijgen. Zo is je dier beschermd tegen vlooien, mijten en andere parasieten die toch zouden kunnen binnenkomen met een ander dier. Deze parasieten krijgen zo geen kans krijgen zich te verspreiden.

HUISVESTING

Iedere gast heeft bij ons zijn eigen verblijf. En natuurlijk verblijven ze bij ons, zoals thuis. Dus heb jij 2 cavia’s samen wonen, zullen ze bij ons ook samen logeren. Zomaar dieren samen zetten, die elkaar niet kennen, is een slecht idee en kan tot hele nare situatie leiden. Het welzijn van jouw dier staat bij ons op nummer 1. Daarom zullen wij steeds monitoren hoe jouw dier het bij ons ervaart, en de ruimte aanpassen, aan wat ze nodig hebben.

Vakantie knager

Boek jouw vakantie bij Chews Hotel voor jouw knager.

MEDISCHE ZORG

Zoals gezegd zijn al onze medewerkers getraind om signalen te herkennen, en je dier te helpen, als het niet goed gaat. Wij hebben alle urgente middelen en kennis in huis om je knager te helpen in een noodsituatie. Wij weten wij maar al te goed, dat als een cavia 24u niet gegeten heeft, het te laat is. We hebben daarnaast intensief contact met onze dierenartsen. Deze zijn ook regelmatig aanwezig om medisch te ondersteunen en zorg te verlenen, indien nodig.

Heeft jouw knager extra medische zorg of medicijnen nodig? Neem dan altijd eerst, voordat je reserveert, contact met ons op. Zo kunnen we overleggen wat er mogelijk is en wat de extra kosten hiervoor zijn.

Het kan zijn dat we je doorverwijzen naar een Special-Care pension, die hierin gespecialiseerd is, en dit beter kan. De juiste kennis en materialen hiervoor in huis heeft.

Sommige periodes zijn bij ons simpelweg te druk, en kan het niet haalbaar zijn, dit op de goede manier te doen en zal het ten koste gaan van de juiste verzorging van alle aanwezige dieren. Hier zijn we liever meteen eerlijk in, om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

Geef je dit niet van tevoren aan? Dan kunnen we je dier weigeren aan te nemen in ons hotel. Met alle gevolgen en stress van dien, en dat wil natuurlijk niemand!

ALL-INCLUSIVE HOTEL

Je hoeft in principe niets mee te nemen, als je knager komt logeren. Het verblijf, onbeperkt hooi voor cavia’s en degoes, water en een fijne bodembedekking wordt allemaal bij ons geregeld.

Verder bieden wij een all-inclusive pakket aan, met daarin alles wat wij adviseren en het beste vinden. Als basis zijn dat de Beaphar Care+ brokjes. Als dit prima is, hoef je alleen je knager te brengen in zijn reismand en de rest hebben wij allemaal in huis.

Geef je andere voeding? Dan vragen we om dat mee te nemen. Zomaar andere voeding geven, kan je knager heel ziek van worden, dus dat is geen goed idee.

Zijn er verder bijzonderheden? Geef dit dan altijd aan bij het inchecken, en dan zullen wij ons best doen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden!

Vakantie knager

Boek jouw vakantie bij Chews Hotel voor jouw knager.

Boek nu!

Vakantie opvang Knager(s)

Vanaf:  25,00

Wat is er fijner dan de wetenschap dat jouw kleine knagers net zo’n fijne vakantie meemaken als jij? Daar ben je gegarandeerd van als je de opvang regelt bij Chews Store.

Prijzen:

 • Kleine knagers (hamster, gerbil, muis, e.d.) – €5 per terrarium (60x30x40cm) per dag
 • Grote knagers (degoe, rat, e.d.) – €10 per terrarium (50x50x100cm) per dag
 • Cavia’s
  • €7,50 per cavia per dag
  •  €10 per koppel cavia’s per dag
  • €17,50 per groep cavia’s per dag

 

 • Je betaalt nu alleen reserveringskosten à 25 euro. Deze worden verrekend met de verblijfskosten, welke je na de vakantie afrekent.
 • Bij annulering is restitutie van de reserveringskosten niet mogelijk.

 

Prijzen zijn exclusief:

 • Verplicht anti-parasiet pipet €5 per dier voor kleine en grote knagers
 • Verplicht anti-parasiet pipet €5 per dier voor cavia’s
Categorie: