fbpx
X

Beste allemaal,

 

Sommigen hebben het wellicht opgemerkt, anderen misschien nog niet. De laatste dagen circuleren er namelijk veel (vooral negatieve) verhalen op het internet over Chews&Nibbles. De verhalen en zelfs bedreigingen zijn zo ernstig, dat wij vanuit Chews&Nibbles genoodzaakt zijn om hierop te reageren. Dit betreuren wij ten zeerste. Het raakt ons enorm dat dergelijke uitspraken worden gedaan en dat konijnenliefhebbers, klanten en relaties zo een volledig verkeerd beeld krijgen van Chews&Nibbles. Zoals onze vaste klanten kunnen bevestigen, wordt bij ons altijd met de grootste zorg naar de dieren gekeken en waar zij behoefte aan hebben. Wij doen er met Chews&Nibbles dan ook alles aan om de konijnen de beste zorg te geven die mogelijk is.

 

Uiteraard mag iedereen zijn of haar ervaring delen op het internet. Daar zijn wij juist voorstander van. Ook staan wij te allen tijde open voor feedback. Alles om de konijnen de allerbeste zorg te geven die zij verdienen. Helaas hebben wij op moeten merken dat de meeste verhalen op het internet worden geplaatst door personen die nooit in onze opvang zijn geweest of konijnen in de opvang hebben geplaatst. Deze verhalen zijn absoluut niet waar en het doet ons veel verdriet dat de mensen op het internet hierin mee lijken te gaan. Het enige dat we op dit moment inhoudelijk willen meegeven, is dat de Landelijke Inspectie Dieren meerdere keren per jaar bij ons langskomt en altijd uitermate positief over Chews&Nibbles rapporteert.

 

Mochten mensen twijfelen aan onze zorg en liefde voor de dieren in de opvang of winkel, nodigen we iedereen uit om een kijkje te komen nemen en het gesprek met ons aan te gaan. Als hier geen behoefte aan is, dan hebben wij daar begrip voor. Echter willen wij u dan vragen om dergelijke aantijgingen en uitlatingen achterwege te laten. Op dit moment zijn de bedreigingen en het stelselmatig zwart maken zo ernstig, dat wij helaas genoodzaakt zijn om juridische stappen te ondernemen en aangifte te doen.

 

Mochten jullie vragen hebben over (de gevolgen van) dit onrechtmatige gedrag en de juridische procedure, vragen we u vriendelijk om contact op te nemen met onze advocaat via vanmierlo@gimbrere.nl. Indien jullie een kijkje willen komen nemen in onze opvang en winkel, horen wij het graag en zien we jullie graag tegemoet.