Privéles Bernice Muntz

VOOR WIE?

Voor iedereen die konijnen heeft. Ook heel geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen in aanraking komen. Denk aan paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers, mensen die op kinderboerderijen werken, etc.

WAAROM?

Je hebt specifieke vragen of uitdagingen met je konijnen en kunt daar wel wat extra hulp bij gebruiken. Of je wilt graag een stap verder met het trainen van je konijnen.

PRIVÉLES

Bernice geeft ook af en toe privé-les bij de Chews Academy. De les kan zo nodig door videobeeld materiaal en presentaties ondersteund worden. Voorbeelden zijn trainen voor welzijn of opvoeding, maar ook het bespreken van (probleem)gedrag zoals zindelijkheid, slopen van huisraad, een konijn met plakpoep, hoe kun je je konijn tam krijgen of hoe kun je zorgen dat een angstig konijn meer zelfvertrouwen krijgt.

 

Neem dan van te voren even een paar foto’s van het verblijf en je konijn zodat je deze tijdens de privé-les kan laten zien. Samen zoeken we naar een oplossing. Na de privé-les hebben we nog 2 x contact zodat we daarmee de puntjes op de i kunnen zetten.

WAT GA JE LEREN?

Trainen

Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe begin je met trainen, clickertraining, je konijn trucjes aanleren. Of als je konijn regelmatig onder narcose moet, trainen dat het dier hierbij minder stress ervaart.

Probleemgedrag

Denk hierbij aan zindelijkheid, agressie, angstig gedrag, het slopen van de meubelen, niet geaaid willen worden, optillen wat niet lukt, etc.

Vragen

Je krijgt een nieuwe hond in huis, hoe kun je je konijn en hond succesvol introduceren. Of het koppelen van je konijnen lukt niet, wat te doen? Is je konijn wel gelukkig, en hoe kun je dat zien? Hoe kun je het leven van je konijn nog beter inrichten?

PRAKTISCHE INFO

Data privélessen

1 maart 10:30 – 11:30

1 maart 16:30 – 17:30

4 maart 11:45 – 12:45

18 maart 15:00 – 16:00

18 maart 16:00 – 17:00

18 maart 17:00 – 18:00

Kosten : € 50,- per uur

Aanmelden in de winkel of klik hier