fbpx
X

Jouw Konijn Jouw Geluk

Als je na een drukke dag thuiskomt en drie snoetjes duwen tegen de tralies om je te begroeten. Dat is pas een geluksmomentje! Mijn konijntjes, mijn geluk.

 

Maar net als ik het belangrijk vind voor mezelf, vind ik dat ook mijn konijnen alleen het allerbeste moeten krijgen. Gezond eten, een fijn en mooi huis, leuke speeltjes en vooral veel variatie. Hoe hard ik ook zocht, ik vond maar weinig waar ik blij van werd. Tot ik Berry en Jeroen van Chews&Nibbles tegenkwam en zo het beste van twee werelden bij elkaar kwam. De gigantische kennis over konijnen en alles daaromheen en een bunnymom, die alleen het allerbeste (en mooiste) wilde. En zo werd Jouw konijn, jouw geluk geboren.

 

Al onze producten worden met zorg uitgezocht en samengesteld. Wij doen er alles aan om onze snoetjes 100% gelukkig te maken. Dat garanderen we met onze drie beloftes:

Gezond

Net als bij mensen, is een gezond leven belangrijk voor jouw snoetjes. Daarom kiezen wij alleen voor gezonde producten. De ingrediënten die wij gebruiken bepalen uiteindelijk de kwaliteit en de smaak van onze producten. Alleen het allerbeste voor jouw konijn.

Goodlooking

Met gevoel voor trends, designs en innovatie, worden de artikelen van Jouw konijn echte eyecatchers in jouw interieur. Kwaliteit voorop, maar het oog wil ook wat. Want jij gelukkig, dan jouw konijn ook.

Geluk

Al onze producten worden op voorhand getest door ons testteam met enthousiaste snoetjes. Alleen als zij er gelukkig mee zijn, nemen we de producten op in ons assortiment. Want als zij gelukkig zijn, dan jouw konijn ook.

Enkele producten uit ons assortiment

Babytender

Woolmaster