Details

Time: mei 13, 2019 12:30 - 15:00

Organized By: Chews Academy

Meer informatie

Nagels knippen zonder stress en optillen

VOOR WIE?

Voor iedereen die konijnen heeft. Ook geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen in aanraking komen, zoals paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers, mensen die op kinderboerderijen werken, etc.

WAAROM?

Stel je hebt twee konijnen en elke paar maanden moet je de nagels knippen. Je vindt het lastig en eng, want hoe doe je dit zonder dat je konijn spartelt? En hoe kun je dit zonder stress voor elkaar krijgen? Niet elk konijn blijft namelijk rustig zitten als het tijd is voor de pedicure.

DE CURSUS

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, net vele methoden om veilig en zonder stress de nagels van je konijnen te knippen. Voor de drukke, snelle konijnen is optillen vaak handig. Maar hoe doe je dat, zonder dat je jezelf openhaalt of je konijn je niet meer aardig vindt? En wellicht kun je nog een extra stap zetten en je konijn trainen, zodat deze het allemaal over zich heen laat komen. Waar je ook voor kiest, aan het eind van de cursus ben je in staat om de nagels van je konijnen te knippen zonder stress en ken je diverse methoden om je konijnen op te tillen.

 

NB : Na deze cursus ontvang je een certificaat

WAT GA JE LEREN?

  • De nagels knippen met twee personen
  • De nagels knippen met één persoon
  • Optillen van konijnen
  • Hands-on oefenen in de praktijk
  • Stress reductie
  • Wat als je toch in het leven hebt geknipt?

PRAKTISCHE INFO

Data : 13 mei 2019

Tijd : 12:30 – 15:00

Kosten : € 30,- per persoon

Maximaal aantal deelnemers : 8

Aanmelden in de winkel of klik hier