fbpx

Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

1409 – Sjaan (Small)

Sjaan

Sjaan is geboren op 16-5-2020

1378 – Louise (Small)

Louise

Louise is geboren op 28-8-2020

1382 – Kate (Small)

Kate

Kate is geboren op 6-3-2019

1416 – Sabine (Small)

Sabine

Sabine is geboren op 20-11-2020

1447 – Snoopy (Small)

Snoopy

Snoopy is geboren op 16-3-2020

1459 – Lindy (Small)

Lindy

Lindy is geboren op 28-8-2021

meer voedsters

Door de snelle doorstroom zijn er meestal meer konijnen beschikbaar dan op de website staan. Kom vooral eens langs of maak een afspraak!