Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

495 – Elin SML

Elin

Elin is een schattig wildkleur dametje. Ze is geboren in september 2019. Ze is heel lief, gezellig en aanhankelijk als ze je eenmaal goed kent. Ontdekken doet ze als de beste, het liefst heeft ze alles afgespeurd! Lekker slapen en kruiden eten zijn haar favoriet. Vooral 's middags doet ze graag een middagdutje, totdat ze weer bezoek krijgt - want dat vind ze ook erg gezellig! Ze zou graag verliefd worden op een knappe gecastreerde man!

Roosje

Roosje

Dit schattige driekleur leeuwenkopje is Roosje. Roosje is een leuke gezellige dame met een goed karakter. Ze weet wat ze wil, maar is her en der nog wat onzeker. Graag zou ze willen daten met een man die stevig op zijn pootjes staat, die haar kan meetrekken in alles wat leuk en gezellig is. Zo hoeft ze niet onzeker te zijn, want ze heeft dan een fijne man aan haar zijde. Ze houd van aandacht en veel lekkers. Ook hooi is ze dol op!

529 – Twinkel SML

Twinkel

Dit is Twinkel. Twinkel is een dame met een erg duidelijke mening. Als iets haar niet zint laat ze dit enorm goed zien. Twinkel is geboren in 2013. Ze is erg lief voor mensen en ze komt graag bij je snuffelen. Andere konijnen is ze niet altijd zo van gediend, dit zal ze ook duidelijk aangeven. Ze is opzoek naar een man die haar uitbundige gedrag kan handelen, eentje die niet over zich heen laat lopen en waar ze helemaal verliefd op mag worden. Ken jij zo'n konijntje?

Harry & Noortje

Noortje & Harry

Dit zoete koppel zijn Noortje & Harry. Dit is een heel erg leuk en ook vooral klef stel. Samen kunnen ze uren in de toiletbak zij-aan-zij liggen. Ze bespreken dan alles wat ze die dag hebben gezien, gehoord en geproefd. Want fijnproevers dat zijn het. Ze houden van kruidensnoepjes en extra vers hooi. Is het hooi -naar hun zin- minder vers? Dan halen ze het alvast voor je uit de hooiruif zodat je het netjes voor ze kan opruimen & 'vers' kan geven.

Hippi

Hippi

Ben je al eens op bezoek geweest bij Hippi? In het begin zal ze onder haar wilgenbrug blijven zitten, maar als ze heeft gezien dat je goede bedoelingen hebt, komt ze heel graag bij je kijken. Ze vind het gezellig als je bij haar hokje komt zitten en tegen haar kletst. Ze is opzoek naar een knappe kerel waar ze hoteldebotel verliefd op kan worden. En waar ze heerlijk haar middagslaapje mee kan houden, want middagslaapjes zijn het best als ze samen kunnen!

Carmen

Carmen

Deze foto van Carmen is totaal het tegenovergestelde van wat ze in het echt is. Carmen wacht je op met haar snuit tegen het hokje. Ze wil dolgraag aandacht aaaaandacht! Ze is mega enthousiast en knuffelt graag tegen je vingers aan. Als je haar geen aandacht geeft steelt ze de show door mooie sprongetjes te maken van en op de wilgenbrug. Dan móet je wel kijken. Carmen is opzoek naar een vriend die haar ADHD prachtig vind.