Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

718 – Antha SML

Antha

Dit mooie bruinoranje konijn heeft haar naam te danken aan haar ras. Ze is namelijk een thrianta. Antha is een prachtige dame. Ze vind het leven nog wat spannend. Brokjes en lekkers wil ze graag uit je handen eten, maar nu nog liever veilig met het hokje dicht. Met wat aandacht en liefde zal ze uit haar schulpje komen en erachter komen dat het heel gezellig is om los te lopen bij mensen. Het zit er zeker in! Dus dat komt helemaal goed.

748 – Olivia SML

Olivia

Deze knappe grijs met witoordame heet Olivia. Ze is een opgewerkt lief konijntje. Doet graag in de middag een lekker lang middagslaapje waarbij ze elke keer een andere kant op flopt. Ze is gemoedelijk en rustig. Maar kan ook lekker spelen en actief zijn met vlagen. Brokjes snuffelen vind ze de bom! Ze zoekt een huis waar ze de aandacht krijgt die ze verdient, en waar ze samen met een man haar middagslaapje mag houden!

749 – Britte SML

Britte

Pittige dame Britte weet wat ze wil! Ze is binnengekomen als heel pittig konijn, maar na castratie is ze een stuk rustiger geworden. Ze zoekt een huis waar ze lekker Britte mag zijn, haar gang mag gaan en dolverliefd worden op een man die haar pittige karakter helemaal geweldig vind. Britte geeft goed haar grenzen aan, en zal niet over zich heen laten lopen. Heb jij een fijn huis en een leuke vent voor Britte? Kom je dan eens langs?

752 – Mira SML

Mira

omschrijving komt nog