Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

615 – Babette SML

Babette

Deze zwartwitte dame met prachtige blauwe ogen zoekt een fijn huis om te wonen. Bij voorkeur met een gezellige man. Babette is rustig en houd van lekker languit liggen. Dit wisselt ze graag af met knabbelsessies aan het hooi. Ze is gek op hooi. De wilgenbrug is ook een van haar favorieten. Vanuit hier kan ze alles in de gaten houden zonder dat je haar door hebt. Heb jij een fijn huisje (en mannetje) waar ze dit alles voort kan zetten?

614 – Merry SML

Merry

Leeuwenkopdame Merry is wat terughoudend in het begin, maar als ze weet wie je bent komt ze graag bij je kijken. Ze houd haar leeuwenmanen netjes bij door ze een paar keer per dag goed te wassen. Daarnaast houd ze van middagslaapjes en komt ze graag bij je kijken als je wat lekkers voor haar meeneemt. Als ze je helemaal vertrouwt komt ze ook gezellig over je schoot heen wandelen en contact maken. Ze vind graag de ware liefde!

517 – Mindy SML

Mindy

Vrolijk dametje Mindy zit vol energie. Ze rent graag rond en maakt dan de mooiste binkies. Mensen vind ze nog wat spannend, maar met kruiden kun je haar zeker wel overtuigen. Mindy is geboren in september 2019 en heeft nog nooit een vriendje gehad. Ze vind dat het wel eens tijd wordt om op zichzelf te gaan wonen, maar ze hoop stiekum dat dit kan met een knappe jongen. Want dat zou ze enorm tof vinden!

Isa

Isa

Hier is Isa. Een klein schattig dwergkonijntje met prachtige egyptische oogmakeup. Omdat ze zo mini is vind ze alles best wel spannend. Het liefst speelt ze heel de dag door verstoppertje. Maar ze is wel zo nieuwsgierig dat ze toch vaak even bij je komt kijken. Met wat overtuiging en wat lekkers gaat ze je zeker wel vertrouwen. Wellicht zou een zelfverzekerde man hierbij kunnen helpen. En zal ze kunnen uitgroeien tot een stoere konijnendame.

613 – Flore SML

Flore

Flore is een gevoelige dame die zich niet snel laat zien. Ze vind alles best spannend. Maar als je de tijd neemt, voor haar hokje komt zitten dan laat ze zich zeker wel zien. Met haar grappige vliegtuigoren speurt ze de omgeving af, en komt ze kijken of je wat lekkers hebt meegebracht. Ze zoekt een huis waar ze zich volop kan ontpoppen tot een zelfverzekerde dame. Een knappe man zou hier natuurlijk prima bij kunnen helpen!

Millie

Millie

Daar ergens in de verte onder al dat haar woont Millie! Millie is een teddykonijn met een vacht die graag overal heengroeit. Ze heeft dan ook een goede vachtverzorging nodig en wil graag binnenshuis komen te wonen. Erg vind Millie al deze vachtverzorging niet. Ze gaat er goed voor zitten en vind het prettig wanneer haar haartjes weer helemaal op en top goed zitten. Ze zoekt een gezellig mannetje die lekker met haar samen wil wonen.