Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

443 – Angela SML

Angela

Deze schattige hangoordame is opzoek naar een fijn huis met een leuke man. Angela is een gezellig konijn. Ze heeft interesse voor je in alles wat je doet. Ze helpt graag mee met het huishouden (bijvoorbeeld met de ren schoonmaken) en gooit dan graag alle keuteltjes weer van de blik af. Enorm goede hulp toch?! Ze houd ook veel van middagslaapjes. Om daarna weer heerlijk te snoepen van wat lekkers dat jij haar geeft, omnomnom smikkelen!

752 – Mira SML

Mira

Deze prachtige grote dame is Mira. Ze heeft enorm mooie kleuren en varieert van lichtbruin tot donkerbruin. Ze helpt je graag mee met hooi aanvullen en is gek op brokjes. Dan staat ze al met haar grote lijfje te wachten tegen het hek aan. Mira zoekt een gezellige heer die haar wat in beweging brengt. Want Mira vind alleen de hort op maar saai. Dan kan je toch net zo goed lekker in je bedje blijven liggen? Kruiden vind ze ook erg lekker!

pip

Pip

Raven

Raven

snoopy

Snoopy

olivia

Olivia

chip

Chip

melba

Melba

dewi

Dewi

lieke

Lieke