Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

803 – Marit SML

Marit

Marit heeft haar dag niet tijdens de foto. Ze kijkt nors en boos. Dit kan ze erg goed wanneer ze je een beetje wantrouwt. Ze wil je graag leren kennen. Marit zou graag een kerel vinden waarmee ze vervolgens lachend en vol vertrouwen op een nieuwe foto mag staan!

825 – Alexandra SML

Alexandra

Alexandra is een klein konijntje. Ze vind het leven wat spannend, maar heeft nog niet een goede kans gekregen om zich goed te ontplooien. Graag zou ze dit doen met een vriend en een fijn huis waar ze lekker zichzelf mag zijn. Nieuwsgierig is ze zeker wel, dus dat komt helemaal goed!

828 – Cleo SML

Cleo

Cleo heeft een prachtige naam, die past bij haar prachtige verschijning. Cleopatra ogen maken dit konijntje enorm bijzonder. Cleo is nog maar een jaartje oud en is zich nu aan het ontplooien tot een ware godin. Ze wordt graag op haar wenken bediend met lekkers. Nu nog een knappe aanbidder en een huis!

829 – Doris SML

Doris

Deze dame uit 2016 vind het leven in de opvang niet zo tof. Ze wil een rustig en fijn huis waar ze rond kan huppelen. Een tuin zou ze prachtig vinden. Mensen vind Doris spannend. Doris kun je blij maken met wat lekkere kruiden en knabbels. Met veel overtuiging en een sidekick aan haar zijde zal ze meer ontspanning vinden.

meer voedsters

Door de snelle doorstroom zijn er meestal meer konijnen beschikbaar dan op de website staan. Kom vooral eens langs of maak een afspraak!