fbpx
X

Chews&Shelter – Adoptiekonijnen voedsters

 

Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

943 944 – Jannes Sharon (Small)

Jannes & Sharon

Jannes & Sharon zijn uit 2019

1516 – Jasmijn (Small)

Jasmijn

Jasmijn is geboren op 3-5-2020

1560 – Maggie (Small)

Maggie

Maggie is geboren op 9-2-2022

1593 – Kyra (Small)

Kyra

Kyra is geboren op 8-12-2020

1607 – Carmen (Small)

Carmen

Carmen is geboren op 5-2-2020

1608 – Odie (Small)

Odie

Odie is geboren op 11-8-2021

meer voedsters

Door de snelle doorstroom zijn er meestal meer konijnen beschikbaar dan op de website staan. Kom vooral eens langs of maak een afspraak!