Hieronder vind je onze voedsters die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een ram (mannetje) thuis en zoek je een vriendinnetje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendje of vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

636 – Bubble SML

Bubble

Kom je eens op bezoek bij Bubble? Deze 8 jarige voedster is opzoek naar een fijn huisje waar ze haar laatste jaren mag slijten. Ze zou heel graag een liefdevol huis vinden waar ze lekker over haar kopje gekroeld kan worden. Daar houd ze namelijk van. Ze zou ook graag een man vinden die lekker tegen haar aanflopt wanneer ze haar middagslaapje houdt. Bubble is een lieve dame, die weet wat ze wil. En dat zijn kroeltjes, lekkers en een man!

721 – Bibi SML

Bibi

Dit parmantige hangoor dametje is Bibi. Ze is een eigenwijze dame. Zo komt ze namelijk prima wat lekker uit je handen snoepen. Maar wel op haar eigen tijd. Als ze geen zin heeft, of het haar niet helemaal uitkomt komt ze gewoon niet. Of ze laat weten dat ze vind dat het anders moet. Deze pittige hangoor zoekt een gezellige vriend die haar kan aanbidden en waar Bibi helemaal gek op kan zijn en alles mee samen kan doen. Kom je eens langs?

731 – Dobby SML

Dobby

Dobby is rex konijntje. Haar haartjes zijn enorm zacht. Dobby vind het gezellig als je op bezoek komt, maar vind het wel een beetje spannend. Maar als je haar leert kennen is ze heel erg lief en snapt ze dat er niks spannends aan mensen is. Dobby weet goed wat ze wil, en laat het ook zien als ze het ergens niet mee eens is. Ze is nog een beetje onzeker betreft de liefde. We zoeken dan ook een mannetje die goed bij haar past en volledig op haar karakter valt.

732 – Steffie SML

Steffie

Knap haarballetje Steffie is verwaarloosd binnengekomen. Haar haartjes zaten van top tot teen vervilt. Ook had Steffie enorm last van haar hormonen waardoor ze als bijterig werd bestempeld. Na een goede trimbeurt & castratie kan ze weer lekker bewegen, en kunnen die vervelende hormoontjes lekker weg gaan. Steffie is opzoek naar een binnen-huisje - met vriendje- waar ze in de watten wordt gelegd en de zorg krijgt die ze verdiend.