vakantieopvang konijnen breda

Wat is er fijner dan de wetenschap dat jouw konijnen net zo’n fijne vakantie meemaken als jij? Daar ben je van gegarandeerd als je de opvang regelt bij Chews&Nibbles. Alle konijnen zijn welkom, maar wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan snel!

All-inclusive vakantie voor je konijn (bij Chews&Shelter)

 

Behalve dat we konijnen permanente opvang bieden bij Chews&Shelter, kunnen we hier ook tijdelijk voor je konijnen zorgen, als jij dit even niet kan.

 

Achter de schermen, hebben we een flinke ruimte waar we voor jouw dieren zullen zorgen. Als wij het vertrouwen van je krijgen, om voor je maatjes te zorgen, vinden we niet dat iedereen met ze in aanraking moet kunnen komen. Vandaar dat we dat in de ruimte doen, waar alleen onze medewerkers komen. In een veilige, droge, schone omgeving. Daarom kunnen we ook niet zomaar iedereen toelaten in deze ruimte.

 

Verhuizen is voor konijnen een stressvolle bedoeling, dus verdienen ze ook de rust om te wennen aan de nieuwe situatie. Wij krijgen heel vaak de vraag of de konijnen tijdens hun vakantie bij ons veel ruimte krijgen, meestal omdat ze dat thuis ook hebben. Maar als een konijn, als prooidier, in een onbekende grote ruimte terecht komt, is dit geen goed idee. Ze weten dan niet waar het gevaar vandaan kan komen, en of het veilig voor ze is, dus geeft ze juist méér stress.

 

Vandaar dat wij altijd klein beginnen, om het dier te laten wennen, aan de nieuwe situatie, met alle nieuwe geuren en geluiden. Daarna houden we de konijnen in de gaten, en als ze dit aangeven door hun gedrag, zullen we ze daarna de ruimte geven, die ze nodig hebben.

 

Daarnaast hebben we alle urgente, benodigde middelen en kennis in huis om je konijn te kunnen helpen bij een noodsituatie. Zoals dwangvoeding, pijnstillers of middelen om de darmen te stimuleren.

 

Ook hebben we intensief contact met DierenDokters Breda, om snel in te kunnen grijpen als het nodig is. Zij zijn ook regelmatig aanwezig op onze opvang. Wij weten maar al te goed, als een konijn 24u niet gegeten heeft, we te laat zijn.

 

Ook hebben onze vaste medewerkers een cursus EHBO voor konijnen gevolgd. Kunnen hierdoor signalen herkennen en weten wanneer te handelen. En hoe. Dus we hebben alles in huis, om meteen te kunnen schakelen en je dier te helpen, indien nodig. Maar bovenal gaat het natuurlijk om een veilige, rustige en prettige omgeving voor je konijn.

Je hoeft geen stro, hooi of bodembedekking mee te nemen. Wij hebben alles in huis voor een prettig verblijf voor jouw vrienden.

Kosten

Wij hebben een basispakket voor onze konijnen, waarvan wij vinden dat dit het beste voor ze is en dit raden wij ook aan. Kartonsnippers in het verblijf of in de toiletbak en Beaphar Care+ als voeding. Dit bieden wij aan, in het all-inclusive pakket. Wil je dit anders? Dan vragen we het mee te nemen.

 

All-inclusive pakket KONIJN

  • één konijn – €5,- per dag
  • koppel – 7,50 per dag
  • groep – 15,- per dag (vanaf drie konijnen)

exclusief: verplicht anti-parasiet pipet vanaf €3,50 per konijn (afhankelijk van gewicht). In de maanden mei t/m sept verplicht anti-myiasis €3,- per konijn

Wil je een all-inclusive vakantie boeken? Reserveer dan snel in de winkel, in de opvang of via het formulier.

 

Reserveer een all-inclusive vakantie