Dit zijn onze toppers! Dit team met lieve, leuke en enthousiaste vrijwilligers zorgen er dagelijks voor dat Chews&Shelter de vele konijnen op kan vangen en dat ze allemaal goed verzorgd worden.

 

We zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste vrijwilligers met een hart van goud.

 

Ben jij een echte aanpakker met eigen initiatief en niet bang om vies te worden? Kom ons dan helpen met schoonmaken, eten geven, konijnen koppelen, medicatie toedienen en vooral veel liefde geven! Het is fijn als je ervaring hebt met konijnen, maar ook met mensen 😉 Er komen veel mensen in onze opvang op zoek naar een konijn om te adopteren. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn!

 

Heb je interesse, stuur ons dan een mailtje.

Kirsten

Kirsten

Chews&Shelter

“Dieren fascineren me. Ik vind ze prachtig en interessant”. Ik ben jaren geleden begonnen met vrijwilligerswerk bij de konijnenopvang en het dierenasiel om voor de dieren te zorgen, ze te leren begrijpen en ze de kans te geven die ze verdienen. Werken is heerlijk met deze mooie diertjes, en het is prachtig om te zien hoe ze met onze hulp een fijn nieuw huis vinden. Je kunt me tegenwoordig zowel in de winkel Chews&Nibbles en op de opvang Chews&Shelter vinden.

Jasmijn

Jasmijn

Chews&Shelter

Het mooiste aan dit werk is wanneer er een konijn binnenkomt dat ontzettend bang is voor mensen en na een tijdje heel blij komt aanrennen wanneer je er weer bent en zich dan eindelijk laat aaien. En het allermooiste wanneer deze konijntjes dan de juiste partner hebben gevonden en lekker naar hun forever home vertrekken.

Rianne

Rianne

Vrijwilliger

Vanaf jongs af aan heb ik altijd konijntjes als huisdieren gehad. Na een lange periode heb ik weer konijntjes in huis die mij elke dag weer blij maken met hun eigenwijze gedrag. Sindsdien kan ik me bij Chews&Shelter helemaal onderdompelen in de konijnenwereld. Aangezien ik zie wat konijnen kunnen doen met een mens, wil ik graag iets terug doen.

Sanne

Sanne

Vrijwilliger

Doordat ik wat vrije tijd over kreeg, wilde ik dat graag op een goede en leuke manier invullen. Door een berichtje op Facebook zag ik dat de opvang op zoek was naar vrijwilligers en heb mijzelf dus direct aangemeld. Buiten dat het heel fijn is om in een omgeving te werken met deze lieve diertjes, bestaat de opvang uit een leuke groep vrijwilligers. Hierdoor ga ik iedere week met veel plezier weer aan de slag!

Sandra

Sandra

Vrijwilliger

Mijn hart overstroomt met liefde voor dieren. Konijnen zijn mijn allergrootste passie. Ik help graag deze ‘tweedekans’ diertjes te helpen aan een fijn en liefdevol thuis. Ze zijn het meer dan waard en ze geven je enorm veel liefde terug.