fbpx
X

Dit zijn onze toppers! Dit team met lieve, leuke en enthousiaste vrijwilligers zorgen er dagelijks voor dat Chews&Shelter de vele konijnen op kan vangen en dat ze allemaal goed verzorgd worden.

 

We zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste vrijwilligers met een hart van goud.

 

Ben jij een echte aanpakker met eigen initiatief en niet bang om vies te worden? Kom ons dan helpen met schoonmaken, eten geven, konijnen koppelen, medicatie toedienen en vooral veel liefde geven! Het is fijn als je ervaring hebt met konijnen, maar ook met mensen 😉 Er komen veel mensen in onze opvang op zoek naar een konijn om te adopteren. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn!

 

Heb je interesse, stuur ons dan een mailtje.

Kirsten

Kirsten

Chews&Shelter | Chews&Nibbles

“Dieren fascineren me. Ik vind ze prachtig en interessant”. Ik ben jaren geleden begonnen met vrijwilligerswerk bij de konijnenopvang en het dierenasiel om voor de dieren te zorgen, ze te leren begrijpen en ze de kans te geven die ze verdienen. Werken is heerlijk met deze mooie diertjes, en het is prachtig om te zien hoe ze met onze hulp een fijn nieuw huis vinden.

Jasminos

Jasmijn

Chews&Shelter

Het mooiste aan dit werk is wanneer er een konijn binnenkomt dat ontzettend bang is voor mensen en na een tijdje heel blij komt aanrennen wanneer je er weer bent en zich dan eindelijk laat aaien. En het allermooiste wanneer deze konijntjes dan de juiste partner hebben gevonden en lekker naar hun forever home vertrekken.

Demi

Demi

Chews&Shelter | Chews&Nibbles