fbpx
X

Kun je niet meer voor je konijn zorgen? Dan kun je ons aanspreken, om te kijken of we een plekje hebben voor jouw dier. En kunnen we zorgen dat jouw konijn een 2e kans krijgt op een gelukkig leven. Liefst met een maatje.

 

Als je dat wilt, zullen we een aantal dingen na moeten gaan. Onze konijnen, die te adopteren zijn, zijn namelijk allemaal gevaccineerd en gecastreerd/gesteriliseerd. Op deze manier kunnen we het dier op een zo veilig en gezond mogelijke manier meegeven aan een nieuw baasje.

 

Zoals veel mensen met een konijn wel weten lopen de kosten dan al snel op. Een sterilisatie kost al snel €180,-. Een castratie €90,-. En een vaccinatie €65,-. Om over de andere gezondheidsproblemen nog maar te zwijgen.

 

Natuurlijk nemen wij een deel daarvan voor onze rekening. Maar we kunnen onmogelijk al deze kosten neerleggen bij degene die het konijn wil adopteren. Daarom vragen wij om afstandskosten, als je je konijn definitief bij ons wilt laten. Deze zijn in basis €20,-. Met een meerprijs, afhankelijk van wat er nodig is om het konijn een veilig en gezonde toekomst te kunnen geven.

 

Wil je je konijn bij ons onderbrengen, zodat wij op zoek kunnen naar een nieuw huis? Neem dan contact op, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.