fbpx
X

Wat nu als je niet meer voor je cavia kunt zorgen!? Of het maatje van je caaf is overleden en je wilt er eigenlijk geen nieuwe cavia meer bij? Dan kunnen we jouw cavia bij ons een fijn plekje bieden.

 

En uiteraard gaan we ervoor dat je cavia weer bij een maatje terechtkomt. Doordat iemand een vriendje zoekt voor hun eigen cavia of een koppeltje wil adopteren vanuit onze shelter.

 

Natuurlijk willen we wel naar iedereen, die bij ons een cavia wilt adopteren, kunnen garanderen dat het diertje gezond is. Daarom krijgen ze allemaal een uitgebreide gezondheidscheck. En in principe worden alle beren gecastreerd en de dames gesteriliseerd. Tenzij de gezondheid of leeftijd van de caaf dat niet toelaat.

Op deze manier hebben de dieren meer kans en kunnen ze zowel bij een zeugje of beer geplaatst worden. Dus meer kans op een fijn nieuw huisje.J

 

Dit alles is natuurlijk niet zonder kosten. Waarvan wij een deel voor onze rekening nemen. Daarom vragen wij om afstandskosten, als je je cavia definitief bij ons wilt laten. Deze zijn in basis €20,-. Met een meerprijs, afhankelijk van wat er nodig is om de caaf een veilig en gezonde toekomst te kunnen geven.

 

Wil je je cavia bij ons onderbrengen, zodat wij op zoek kunnen naar een nieuw huis? Neem dan contact op, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk ben je altijd welkom, als je eerst eens binnen wilt wandelen, om een gevoel te krijgen waar je diertje terecht komt.