Hieronder vind je de cavia-vrouwen die in onze opvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een cavia thuis en zoek je een vriendje of vriendinnetje, dan kan dat ook bij ons. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je cavia naar onze opvang, waar de ontmoeting tussen de cavia’s plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met de cavia’s naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de cavia’s zelf willen. Dus doen we er alles aan om de cavia’s gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Caviaopvang Chews&Shelter zijn er altijd cavia’s die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de cavia’s die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een cavia hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail┬ácontact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

4 – Aagje SML

Aagje

Borstelcavia Aagje doet haar naam eer aan. Ze komt graag kijken. Toch vind ze alles nog best een beetje spannend. Haar leeftijd is geschat op november 2019. Kom je eens nieuwsgierig kijken bij Aagje?

Arja

Arja

Arja is een gladharig dametje. Met een prachtig glanzende vacht. Haar oranje witte tekening maakt dat ze een Hollander cavia wordt genoemd. Arja is een gezellig dametje die graag gezellige geluidjes maakt.

Dana

Dana

Ik hoor je zeggen, bad hair day? Maar dat maakt Dana helemaal niks uit. Ze houdt van haar leuke borstelhaartjes. Ze is erg grappig om te zien en zou graag een gezellig huisje vinden. Natuurlijk met een gezellig vriendinnetje!

Sarabi

Sarabi

Deze knappe dame is Sarabi. Haar geboortedatum is geschat op oktober 2019. Sarabi vind het allemaal maar wat spannend. Maar graag vind ze een man, geholpen is zij al. Dus dat is extra handig!