fbpx
X

Hieronder vind je de cavia-mannen die in onze opvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een cavia thuis en zoek je een vriendje of vriendinnetje, dan kan dat ook bij ons. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je cavia naar onze opvang, waar de ontmoeting tussen de cavia’s plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met de cavia’s naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de cavia’s zelf willen. Dus doen we er alles aan om de cavia’s gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Caviaopvang Chews&Shelter zijn er altijd cavia’s die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de cavia’s die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een cavia hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

348 – Fido (Small)

Fido

Fido is geholpen dus kan ook bij een dame geplaatst worden

353 – Jaap (Small)

Jaap

Jaap is geholpen dus kan ook bij een dame geplaatst worden

424 – Floep (Small)

Floep

Floep is geholpen dus kan ook bij een dame geplaatst worden

444 – Sjaak (Small)

Sjaak

Sjaak is geholpen dus kan ook bij een dame geplaatst worden

445 – Sjors (Small)

Sjors

Sjors is geholpen dus kan ook bij een dame geplaatst worden

454 – Jos (Small)

Jos

Jos is geholpen dus kan ook bij een dame geplaatst worden

meer mannen

Door de snelle doorstroom zijn er meestal meer cavia's beschikbaar dan op de website staan. Kom vooral eens langs of maak een afspraak!