Hieronder vind je de cavia-mannen die in onze opvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een cavia thuis en zoek je een vriendje of vriendinnetje, dan kan dat ook bij ons. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je cavia naar onze opvang, waar de ontmoeting tussen de cavia’s plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met de cavia’s naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de cavia’s zelf willen. Dus doen we er alles aan om de cavia’s gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Caviaopvang Chews&Shelter zijn er altijd cavia’s die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de cavia’s die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een cavia hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail┬ácontact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

Scar

Scar

Dit grappige snoetje heeft de naam Scar. Hij heeft een klein littekentje op een van zijn oortjes. Scar vind het heerlijk om te kroelen, maar oppakken vind hij nog erg eng. Maar als je hem eenmaal lekker op schoot hebt dan geeft hij zich helemaal over! Scar is geholpen, dus zou ook graag bij een leuke dame wonen.

Kuifje

Kuifje

Heb je Kuifje al gezien? Als je hem niet goed ziet, zit hij vast verstopt achter zijn mega mooie kuif! Kuifje is een enthousiaste cavia die graag van zich laat horen. Brokjes? Groenten? Aandacht? Whiep whiep! Kuifje is geholpen dus zou bij een heer of bij een dame kunnen gematched worden! Kom je hem eens opzoeken?

Bart

Bart

Klein Bartje is nog niet zo oud. Op zijn kleine pootjes ontdekt hij de wereld. Hij is geboren in november 2019. Nu is hij opzoek naar een leuk huis. Bart is ontdekkend en lekker speels. Hij is grappig om naar te kijken. Hij is gek op groenten en gezelschap. Kom je eens op bezoek bij Bartje? Hij wil je graag ontmoeten!