Het team

Dit zijn onze toppers! Dit team met lieve, leuke en enthousiaste vrijwilligers zorgen er dagelijks voor dat Chews&Shelter de vele konijnen op kan vangen en dat ze allemaal goed verzorgd worden.

 

We zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste vrijwilligers met een hart van goud.

 

Ben jij een echte aanpakker met eigen initiatief en niet bang om vies te worden? Kom ons dan helpen met schoonmaken, eten geven, konijnen koppelen, medicatie toedienen en vooral veel liefde geven! Het is fijn als je ervaring hebt met konijnen, maar ook met mensen 😉 Er komen veel mensen in onze opvang op zoek naar een konijn om te adopteren. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn!

 

Heb je interesse, stuur ons dan een mailtje.

Kirsten

Kirsten

Chews&Shelter

“Dieren fascineren me. Ik vind ze prachtig en interessant”. Ik ben jaren geleden begonnen met vrijwilligerswerk bij de konijnenopvang en het dierenasiel om voor de dieren te zorgen, ze te leren begrijpen en ze de kans te geven die ze verdienen. Werken is heerlijk met deze mooie diertjes, en het is prachtig om te zien hoe ze met onze hulp een fijn nieuw huis vinden. Je kunt me tegenwoordig zowel in de winkel Chews&Nibbles en op de opvang Chews&Shelter vinden.

Amber

Amber

Chews&Shelter

Al van kleins af aan ben ik gek op dieren. Ik heb zelf naast drie katten, twee gerbils, een hamster en ook twee konijnen. Ik besloot dat ik wat terug wilde doen voor de konijnen die nog op zoek zijn naar een fijn huisje. Al twee jaar lang zet ik me in voor deze lieve beestjes. Daarnaast doe ik de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent, zodat ik me straks nog beter in kan zetten en ook op een andere manier de konijnen kan helpen.

Sandra

Sandra

Vrijwilliger

Mijn hart overstroomt met liefde voor dieren. Konijnen zijn mijn allergrootste passie. Ik help graag deze ‘tweedekans’ diertjes te helpen aan een fijn en liefdevol thuis. Ze zijn het meer dan waard en ze geven je enorm veel liefde terug.

Rianne

Rianne

Vrijwilliger

Vanaf jongs af aan heb ik altijd konijntjes als huisdieren gehad. Na een lange periode heb ik weer konijntjes in huis die mij elke dag weer blij maken met hun eigenwijze gedrag. Sindsdien kan ik me bij Chews&Shelter helemaal onderdompelen in de konijnenwereld. Aangezien ik zie wat konijnen kunnen doen met een mens, wil ik graag iets terug doen.

Kendra

Kendra

Vrijwilliger

Voordat ik bij de opvang kwam werken als vrijwilliger hielp ik al in de vorm als pleeggezin. Wanneer er geen plek meer was in de opvang zorgde ik vanuit huis voor de konijnen. Ik hou van alle dieren, maar konijnen vind ik het allerleukst. Daarom help ik graag iedere week om te zorgen dat de konijnen er weer fris bij zitten.

Lisette

Lisette

Vrijwilliger

Ik ben jaren geleden begonnen samen met mijn man als pleeggezin voor socialisatie van konijnen en (drachtige) voedsters met daarna de nestjes. Nu ongeveer 2 jaar geleden ben ik ook begonnen om op de opvang te helpen met koppelen en schoonmaken. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Het is altijd gezellig met iedereen en naast het schoonmaken geef je alle konijnen nog aandacht met een aai. Mooi om te zien als er weer een verliefd koppeltje naar een nieuw baasje gaat. Daar doe ik het voor.

Jasmijn

Jasmijn

Vrijwilliger

Net als veel kinderen kreeg ik voor mijn 5e verjaardag een konijntje uit de dierenwinkel cadeau. Inclusief een klein houten hokje, zonder ren en zonder vriendinnetje. Achteraf was dat natuurlijk heel erg dieronvriendelijk en weet ik nu wel beter. Nadat we een aantal jaren later in contact kwamen met een opvang, werden het niet één maar twee konijntjes en kregen ze een hele hoop meer ruimte. Nu zijn mijn konijnen echt onderdeel van het gezin en hebben zij de kans op een tweede liefdevol leven gekregen. Het mooiste aan het vrijwilligerswerk is wanneer er een konijn binnenkomt dat ontzettend bang is voor mensen en na een tijdje heel blij komt aanrennen wanneer je er weer bent en zich dan eindelijk laat aaien. En het allermooiste wanneer deze konijntjes dan de juiste partner hebben gevonden en lekker naar hun forever home vertrekken.

Sanne

Sanne

Vrijwilliger

Doordat ik wat vrije tijd over kreeg, wilde ik dat graag op een goede en leuke manier invullen. Door een berichtje op Facebook zag ik dat de opvang op zoek was naar vrijwilligers en heb mijzelf dus direct aangemeld. Buiten dat het heel fijn is om in een omgeving te werken met deze lieve diertjes, bestaat de opvang uit een leuke groep vrijwilligers. Hierdoor ga ik iedere week met veel plezier weer aan de slag!