Voedsters

Pixie

Pixie

Deze prachtige minidame met dubbele wam is Pixie. Ze heeft een persoonlijkheid waar je u tegen zegt. Pixie weet namelijk heel goed wat ze wil. En dat zijn verse kruiden en genoeg brokjes om haar minibuikje vol te eten. Op dit moment wil ze dat je niet te snel dichtbij komt, maar met wat overtuiging (en natuurlijk veel lekkers) zal ook zij leren dat mensen gezellig zijn. En dat ze best handig kunnen zijn om je lekkers aan te geven.

Sanne

Sanne

Sanne is een tof dametje met een leeuwenkop uiterlijk. Ze houd haar vrouwelijke manen goed bij door ze elke dag grondig te wassen en te verzorgen. Nu vind ze het wel eens tijd om de ware liefde te vinden en is ze dan ook opzoek naar een gezellige man die 's avonds met haar lekker knus op de bank wil zitten. Sanne is een rustige lieve dame die opzoek is naar een man waarmee ze de beste jaren van haar leven nog kan delen!

Pluisje

Pluisje

Dit is Pluisje. Een leuke vrolijke driekleurdame uit 2012. Met haar zeven jarige leeftijd heeft ze nog enorm veel energie en gezelligheid te besteden! Ze is opzoek naar een prettige man om samen mee te leven. Fijn zou zijn als ze ook de ruimte krijgt om lekker rond te rennen en dit af te maken met een fijne bunnyflop tegen een geliefde aan. Haar geliefde mag ook prima een wat ouder mannetje zijn, zolang hij maar een echte gentleman is die haar liefkoost

Harry & Noortje

Noortje & Harry

Dit zoete koppel zijn Noortje & Harry. Dit is een heel erg leuk en ook vooral klef stel. Samen kunnen ze uren in de toiletbak zij-aan-zij liggen. Ze bespreken dan alles wat ze die dag hebben gezien, gehoord en geproefd. Want fijnproevers dat zijn het. Ze houden van kruidensnoepjes en extra vers hooi. Is het hooi -naar hun zin- minder vers? Dan halen ze het alvast voor je uit de hooiruif zodat je het netjes voor ze kan opruimen & 'vers' kan geven.

Gerrit

Gerrit

Heb je deze prachtige grote vlaamse dame al in levende lijve gezien? Misschien heeft ze een beetje een vreemde naam, maar dit is Gerrit, onze grote vlaamse dame. Gerrit houd van languit liggen en wachten totdat je haar wat lekkers komt geven. Ze vind een kroel best gezellig op z’n tijd en vind mensen best wel gezellig als ze even op bezoek komen. Ook is ze opzoek naar een leuke vent (groot of klein – dat maakt haar niet uit) om haar leven mee te spenderen.

Pippie

Pippie

Grote vrolijke hangoor komt je graag begroeten! Deze blije voedster is Pippie. Ze heeft al heel wat meegemaakt in haar korte leventje. Ze komt uit juni 2019, en moet helaas al een oogje missen. Erg vind ze dit niet, want nu lijkt het alsof ze constant knipoogt. Dit maakt haar nog schattiger. Pippie is een nieuwsgierig konijn, wat graag komt kijken als je haar van haar goede kant benaderd. Anders ziet ze je gewoonweg niet, hihi. Kom je snel kennismaken met gezellige, blije Pippie?

Noah

Noah

Noah, een grappig druk maar ook evenwichtig dametje. Ze zoekt een huisje om lekker te kunnen rennen, floppen en nieuwsgierig te zijn. Ook zou ze graag een knappe heer willen hebben, want daar vind ze het nu wel tijd voor. Noah is geboren in 2016 en komt graag naar je toe om te kijken of je wat lekkers hebt meegenomen. 's middags is haar middagslaapje, dan ligt ze lekker plat om een fijn dutje te doen. Kom je eens kennismaken? En neem je een knappe heer voor haar mee?