Voedsters

243 – Bugs SML

Bugs

Langzitter Bugs heeft nooit konijnenliefde gekend. Ze heeft namelijk heel haar leven alleen gezeten. Omdat wij vinden dat elk konijn een maatje verdiend is ze op zoek naar haar eerste liefde. Bugs is een pittige dame die goed weet wat ze wil. Ze is erg gesteld op haar vrijheid. Bugs zoekt dus een leuke vent en een plek om lekker rond te rennen, binkies te maken en daarna heerlijk te genieten van een bakje brokjes - want daar is ze gek op!

272 – Fanny SML

Fanny

Deze prachtige slanke zwarte dame kijkt graag de kat uit de boom, de wereld is tegelijk interessant en spannend. Maar als je rustig blijft zitten komt ze voor een kroel! Met haar zachte glanzende vacht is ze een prachtige verschijning. Ze is gek op veel hooi eten en houd er enorm van om daarna goed neer te floppen. Fanny is geboren in januari 2019 en is een Papillon - een slanke lenige verschijning. Ze wordt tussen de 2,5 en 3,5 kilo

Gerrit

Gerrit

Heb je deze prachtige grote vlaamse dame al gezien? Misschien heeft ze een beetje een vreemde naam, maar dit is Gerrit, onze grote vlaamse dame. Gerrit houd van languit liggen en wachten totdat je haar wat lekkers komt geven. Ze vind een kroel enorm fijn -ze gaat er gewoon bij liggen-. Ze vind het heerlijk als je de tijd neemt om met haar te knuffelen. Ook is ze opzoek naar een leuke vent (groot of klein) om haar leven mee te spenderen.

Speedy

Speedy

Dit grappige kleine driekleur konijntje is Speedy. Ze is gezellig, leuk om te zien en komt graag bij je snuffelen en kijken. Ze houd altijd alles in de gaten wat je doet en helpt graag mee op haar manier (de stoffer en blik zijn haar favoriet). Speedy heeft een tijdje samengewoond met haar zus, maar is nu helemaal klaar om een echt huis te gaan vinden met een geweldige man die helemaal gek op haar is. Jullie zijn welkom om eens te komen kennismaken

Fieke

Fieke

Deze prachtige dame is Fieke. Ze is geboren in april van dit jaar, dus nog een jong dametje! Met haar prachtige lenige lijfje komt ze graag even bij je snuffelen. Ze is een eigenzinnige nieuwsgierige dame die een plekje zoekt waar ze heerlijk zichzelf kan zijn. Knuffelen vind ze spannend, maar met enige overtuiging zal ze leren dat het precies is wat fijn is. Kom je eens kijken met je rammetje? En neem je wat lekkers voor Fieke mee?

Paisley

Paisley

Paisley is opzoek naar de perfecte plaats om te wonen. Ze houd van gezelligheid en een mooie man die ze de hare kan maken. Ze is een leuk vrouwtje met een prachtige driekleurvacht. Met haar leuke manen is ze grappig om te zien. Ze is energiek en doet graag binkies om deze af te maken met een mooie bunnyflop als ze daar de kans voor krijgt. Ze is geboren in juli 2017 en in de bloei van haar leven.

Pandora

Pandora

Deze prachtige forse dame is Pandora. Met haar mooie manen is ze echt een prachtig konijn om te zien. Pandora heeft een eigen willetje, maar wil je graag beter leren kennen. Ze houd van brokjes, het liefst 1 voor 1 aangegeven. Ze houd ervan om er goed uit te zien, want ze houd haar vacht enorm goed bij. Ook zou ze heel graag een goed geklede man vinden die precies bij haar goed onderhouden vacht past!