Voedsters

Toos

Toos

Deze mooie dame met haar blauwe ogen is een echte kroelkont. Toos zoekt naar een leuke vriend van ongeveer dezelfde leeftijd (een jaar) om samen mee te knuffelen en naast neer te floppen. Kom snel eens kijken in de opvang om deze aanhankelijke knapperd te leren kennen.

flits_klein

Flits

Deze energieke voedster is Flits. Flits is geboren in april 2018 en dus nog geen jaar oud. Met haar zwarte gemeleerde vacht is zij echt een beauty om te zien. Ze is een echte snoepkont, dus ze is er snel bij als je met wat voer naar haar toe komt. Heb jij een fijn huis voor haar?

Milcky

Milky

Dit is Milky. Deze eigenwijze voedster met koeienprint claimt graag alles wat ze tegenkomt.
Nieuwsgierig als ze is ontdekt ze graag alles om zich heen. Heb jij een leuke vent die zij mag claimen en samen met haar op avontuur wil en oud wil worden? Milky is ongeveer zes jaar oud.

205 – Panda SML

Panda

Je snapt vast wel waarom dit schatje de naam Panda heeft gekregen. Panda is met haar broertjes en zusjes als peutertjes naar de opvang gekomen en is nog maar drie maanden oud. Met haar sprekende ogen is ze klaar om de wereld te verkennen en wil ze niets liever dan een fijn huisje!

62 – Appel SML

Appel

Deze rustige dame is helaas terug gekomen naar de opvang en is op zoek naar een forever home om zichzelf weer terug te vinden. Lekker languit luieren kan zij heel goed en lang, maar het liefste wel tegen een lief vriendje aan. Samen is tenslotte veel gezelliger dan alleen.

215 – Sneeuwwitje SML

Sneeuwwitje

Deze mooie dame is op zoek naar een lieve man en een baasje die het niet erg vindt om haar mooie lange haren te verzorgen. Knuffelen is haar favoriete hobby en met haar blauwe kijkers kun je dat toch niet weerstaan? Ze is wel op zoek naar een fijne plek binnenshuis en een man.

Naila SML

Naila

Naila is een echte diva. Haar vacht is altijd op en top verzorgd. Deze dame zorgt er altijd voor dat ze er op haar best uitziet voor een knappe man. Naila wordt graag op haar wenken bediend en is dan ook ietsje pietsje kieskeurig als het om eten gaat. Welke man komt samen met Naila shinen?

257 – Luna SML

Luna

Dit is Luna, een pittige dame die weet wat ze wil! Ze heeft een paar jaar op kamers gewoond met een lieve man, maar dat was helaas geen eeuwige liefde. Heb jij een knap mannetje& een fijne tuin heeft om in te rennen? Dan komt Luna graag bij jou en een nieuw vriendje wonen.

Lisa

Lisa

Dit is Lisa en ongeveer drie jaar oud. Deze pittige dame staat stevig op haar pootjes. Ze weet wat ze wil en dat is een knappe jongeman om haar leven mee te delen. Met haar korte oortjes houdt ze alles goed in de gaten. Haar baasje ging verhuizen en ze kon helaas niet mee.

211 – Dolly SML

Dolly

Dit dwergje is Dolly. Zingen doet ze niet, maar binkies als de beste. Het is een energiek konijntje wat graag rond rent. Als ze aan het eind van de dag dan moe is, wil ze wel graag tegen een leuke vriend aan kunnen floppen. Heb jij een leuk huisje en een lief mannetje voor Dolly?

244 – Blacky SML

Blacky

Dit kleine dwergje van een half jaar oud is Blacky. Ze is een echte knuffelkont. Dit kleine meisje met een prachtig zwartglanzende vacht is opzoek naar een leuk huis waar ze lekker de aandacht kan krijgen. Kun jij dit haar bieden en heb je een leuke ram? Dan wacht Blacky op jullie.