Voedsters

Speedy

Speedy

Dit grappige kleine driekleur konijntje is Speedy. Ze is gezellig, leuk om te zien en komt graag bij je snuffelen en kijken. Ze houd altijd alles in de gaten wat je doet en helpt graag mee op haar manier (de stoffer en blik zijn haar favoriet). Speedy heeft een tijdje samengewoond met haar zus, maar is nu helemaal klaar om een echt huis te gaan vinden met een geweldige man die helemaal gek op haar is. Kom je eens kennismaken samen met je ram?

Paisley

Paisley

Paisley is opzoek naar de perfecte plaats om te wonen samen met een prachtige man die van haar houdt. Ze houd van gezelligheid en een mooie man die ze de hare kan maken. Ze is een leuk vrouwtje met een prachtige driekleurvacht. Met haar leuke manen is ze grappig om te zien. Ze is energiek en doet graag binkies om deze af te maken met een mooie bunnyflop als ze daar de kans voor krijgt. Ze is geboren in juli 2017 en in de bloei van haar leven.

Ginny

Ginny

Heb je Ginny al gezien? Ze is makkelijk over het hoofd te zien want Ginny is een heeel klein mini konijntje. Omdat ze zo klein is vind ze echt alles enorm spannend. Ginny is opzoek naar een huis met een vriend, en baasje, die de tijd voor haar heeft om haar te leren dat het leven allemaal niet zo spannend is als zij denkt. Stapje voor stapje kan Ginny hierdoor uitbloeien tot een geweldig gezellig diertje. Kom je Ginny eens opzoeken?

Pixie

Pixie

Deze prachtige minidame met dubbele wam is Pixie. Ze heeft een persoonlijkheid waar je u tegen zegt. Pixie weet namelijk heel goed wat ze wil. En dat zijn verse kruiden en genoeg brokjes om haar minibuikje vol te eten. Op dit moment wil ze dat je niet te snel dichtbij komt, maar met wat overtuiging (en natuurlijk veel lekkers) zal ook zij leren dat mensen gezellig zijn. En dat ze best handig kunnen zijn om je lekkers aan te geven.

Hera

Hera

Deze schone dame is Hera. Met haar prachtige zwartwitte vacht valt ze goed op. Ze is vriendelijk en komt graag bij je kijken. Hera heeft een passie voor liggen. Ze weet zich namelijk enorm goed in elke pose te wringen om te slapen. Daar houd ze enorm van. Naast slapen houd ze ook erg van kruiden. Die komt ze dan ook graag uit je hand eten. Heb jij nog wat lekkere kruiden voor Hera? Dan wil ze zeker wel kennis met je komen maken! Tot snel

Anna

Anna

Neem je even de tijd voor Anna? Deze mooie voedster met haar oranje velletje laat zich niet snel zien. Maar als je geduld hebt, en de tijd neemt om voor haar rennetje te gaan zitten en tegen haar kletst. Dan komt ze vast wel eens even bij je kijken. Anna is nog niet veel gewend in haar korte leventje, dus ze is opzoek naar een huis waar ze mag zijn wie ze is. En langzaamaan kan wennen aan al het leuks. Ook een zelfverzekerde ram zou hier zeker bij helpen!

Angela

Angela

Deze schattige hangoordame is opzoek naar een fijn huis met een leuke man. Angela is een gezellig konijn. Ze heeft interesse voor je in alles wat je doet. Ze helpt graag mee met het huishouden (bijvoorbeeld met de ren schoonmaken) en gooit dan graag alle keuteltjes weer van de blik af. Enorm goede hulp toch?! Ze houd ook veel van middagslaapjes. Om daarna weer heerlijk te snoepen van wat lekkers dat jij haar geeft, omnomnom smikkelen!

Puk

Puk

Dit harige aanhankelijke vrouwtje is Puk. Het is een prachtig diertje om te zien, maar ook om te kroelen. Dit vind ze namelijk heerlijk. Ook een fijne borstelsessie is geen enkel probleem! Puk is gewend aan de borstel en gaat er dan ook goed voor zitten. Als je haar goed verzorgd, dan zal ze jou ook goed verzorgen met een fijne wasbeurt op je hand of gezicht. Puk is opzoek naar een man die haar helemaal het einde vind!

Lucky

Lucky

Heb je Lucky al ontmoet? Dit blije, gezellige vrouwtje is opzoek naar geluk! Ze heeft in het begin van haar leven bij een dame gezeten, maar dit was niet wat Lucky zocht. Ze zou heel graag een man ontmoeten waarmee ze de rest van haar leven kan knuffelen, bunnyfloppen en binkies maken. Lucky heeft namelijk genoeg energie! Ook komt ze erg graag contact met je maken en vind ze mensen heel gezellig! En uiteraard helemaal gek op wat lekkers 😉