Voedsters

296 – Stamper SML

Stamper

Stamper is met haar prachtige vacht een mooie dame om te zien. Voor groenvoer ontwaakt Stamper graag uit haar middagdutje en ze geniet zichtbaar van verse groenten. Handen zijn op dit moment nog wel wat spannend, maar dit is goed op te bouwen door genoeg tijd met haar door te brengen. Heb jij een fijne man voor haar en een huisje waar ze lekker tot rust kan komen, kom haar dan snel ontmoeten!

Lady

Lady

Lady, uit april 2018, is een echte knuffelkont. Ze is rustig, maar komt wel kijken als ze denkt dat je wat lekkers hebt, al is een aai ook prima als dit niet zo blijkt te zijn. Met haar leuke hangoren en lieve karakter is dit echt een konijn wat geschikt is voor een baasje met genoeg tijd voor genoeg knuffelsessies. Heb jij een stoere man voor haar, die haar gezelschap kan houden als je armen moe zijn van het knuffelen?

Xena

Xena

Deze knappe dame met ruige oren is geboren in november 2018 en is dus nog lekker jong. Xena is een zachtaardig konijn wat graag geknuffeld wordt als ze je eenmaal vertrouwt. Met haar nieuwsgierige blik staat ze altijd klaar om te kijken wat je aan het doen bent. Xena is op zoek naar een man die samen met haar van het leven wil genieten. Heb jij een mooie ruime plek voor deze lieve meid, kom dan snel kennismaken.

Anita

Anita

Deze knappe Wener dame geboren in april 2017. Anita is een rustig konijn die graag haar beauty slaapje nooit overslaat. Ze is vooral geïnteresseerd in het claimen van het voer, zodat ze zeker weet dat het van haar is, tot ze zin heeft om het op te eten op een later moment. Anita strekt graag haar benen om vervolgens lekker ergens neer te floppen. Heb jij een fijn huis voor deze lieve dame?

279 – Suus SML

Suus

Suus is een Lotharinger uit april 2018. Het is een lief konijn, maar kijkt graag eerst de kat uit de boom. Als je haar beter leert kennen is ze wel in voor een knuffel en met een goede band is Suus een leuk konijn om in je buurt te hebben. Met lekker hooi en kruiden maak je haar erg blij en zij wil deze graag delen met een leuke man.
Heb jij een fijne plek voor haar en ben je op zoek naar een iets groter konijn?

274 – Laila SML

Laila

Laila is geboren in maart 2019 en heeft een heel leuk karaktertje. Ze is ontzettend nieuwsgierig en komt aanrennen wanneer je in de buurt bent om te zien of je wat voor haar hebt of dat je misschien tijd hebt om lekker met haar te knuffelen. Laila is een erg sociaal konijntje die graag aandacht krijgt, maar vervolgens weer wel haar eigen gang gaat. Een leuke man om samen de wereld mee te ontdekken staat op haar lijstje van wensen.

273 – Didi SML

Didi

Dit witte dametje is geboren in januari 2019. Met haar mooie witte hangoren en lieve snoetje kijkt ze je aan om geknuffeld te worden. Het is een zelfstandig konijntje die naast een fijne knuffel graag zelf op onderzoek uit gaat. Wel komt ze altijd kijken wat je aan het doen bent, in de hoop dat je toevallig iets lekkers voor haar bij hebt. Ze is lekker rustig en op zoek naar een man om lekker tegenaan te liggen en samen brokjes mee te eten.

Digges

Digges

Dit is Digges! Digges is geboren in juli 2018. Dit lieve bruine konijntje is gek op oormassages en geniet enorm van aandacht zodra je haar vertrouwen hebt gewonnen. Digges is op zoek naar een leuke heer die haar kan helpen te laten zien dat de wereld ontzettend leuk is en samen met haar wil kroelen na een dag op ontdekkingsreis te zijn geweest. Heb jij een fijne plek voor Digges en een leuke vriend voor deze lieve dame? Kom dan snel eens kennismaken!

260 – Aimee SML

Aimee

Aimee is geboren in 2017. Het is een rustig konijntje en is op zoek naar een huisje waar zij geknuffeld wordt en waar haar mooie manen af en toe mooi gekamd worden. Aimee is een beetje verlegen en is dan ook op zoek naar een man die met haar lekker ieder plekje van haar verblijf kan verkennen.

243 – Bugs SML

Bugs

Bugs heeft nooit echte konijnenliefde gekend. Ze heeft namelijk altijd alleen gezeten. Omdat wij vinden dat elk konijn een maatje verdiend is ze op zoek naar haar eerste liefde. Heb jij een leuke vent en kun jij Bugs de liefde van haar leven? Dan kan ze voortaan lekker knuffelen.

271 – Vlinder SML

Vlinder

Vlinder vindt aandacht namelijk wel wat spannend, maar is enorm nieuwsgierig en met genoeg tijd en aandacht heb je straks een leuk konijn. Ze is ongeveer 1,5 jaar is op zoek naar een man die samen met haar heerlijk rond kan rennen en binkies kan maken, want energie heeft ze genoeg.

272 – Fanny SML

Fanny

Deze zwarte dame is lekker rustig en kijkt graag de kat uit de boom. Met haar zachte glanzende vacht is ze een prachtige verschijning. Ze is gek op lekker veel hooi eten en daarna neer te floppen. Fanny is geboren in januari 2019 en is een Papillon. Zij wordt uiteindelijk zo’n 2,5-3,5 kilo.

Marit

Marit

Deze mooie dame is geboren in augustus 2018. Marit is erg nieuwsgierig en komt al snel kijken als ze denkt dat je wat te eten hebt voor haar. Op deze manier is het vertrouwen met haar goed op te bouwen, want aandacht vindt ze best wel spannend.
Ze is op zoek naar een baasje die de tijd voor haar neemt en een leuke man die samen met haar het vertrouwen op kan bouwen. Verder is het een rustig konijntje wat graag lekker ligt te luieren. Heb jij het perfecte huisje voor haar?

Evita

Evita

Evita is een energiek jong konijntje wat nog maar net komt kijken. Ze is geboren in maart 2019. Ze is met haar witte velletje en zwarte stippen op de juiste plaats een echt papillon raskonijntje. Daardoor mag ze zich natuurlijk gedragen als een echte diva. Ze is gek op brokjes, zit boordevol energie en houd van binkies, rennen en ravotten. Heb jij een gezellige man die met haar binkies wil maken, rennen, samen eten en daarna heerlijk samen neerfloppen om uit te rusten? Kom dan eens bij Evita kijken!