Voedsters

Pixie

Pixie

Deze prachtige minidame met dubbele wam is Pixie. Ze heeft een persoonlijkheid waar je u tegen zegt. Pixie weet namelijk heel goed wat ze wil. En dat zijn verse kruiden en genoeg brokjes om haar minibuikje vol te eten. Op dit moment wil ze dat je niet te snel dichtbij komt, maar met wat overtuiging (en natuurlijk veel lekkers) zal ook zij leren dat mensen gezellig zijn. En dat ze best handig kunnen zijn om je lekkers aan te geven.

Sanne

Sanne

Sanne is een tof dametje met een leeuwenkop uiterlijk. Ze houd haar vrouwelijke manen goed bij door ze elke dag grondig te wassen en te verzorgen. Nu vind ze het wel eens tijd om de ware liefde te vinden en is ze dan ook opzoek naar een gezellige man die 's avonds met haar lekker knus op de bank wil zitten. Sanne is een rustige lieve dame die opzoek is naar een man waarmee ze de beste jaren van haar leven nog kan delen!

Pluisje

Pluisje

Dit is Pluisje. Een leuke vrolijke driekleurdame uit 2012. Met haar zeven jarige leeftijd heeft ze nog enorm veel energie en gezelligheid te besteden! Ze is opzoek naar een prettige man om samen mee te leven. Fijn zou zijn als ze ook de ruimte krijgt om lekker rond te rennen en dit af te maken met een fijne bunnyflop tegen een geliefde aan. Haar geliefde mag ook prima een wat ouder mannetje zijn, zolang hij maar een echte gentleman is die haar liefkoost

Helena

Helena

Dit kleintje is Helena. Ze is dan wel klein, maar wel een jaar oud. Tijd om op zichzelf te gaan wonen dus! Graag zou ze een knappe huisgenoot (ram) vinden waar ze hoteldebotel verliefd op kan worden. Want Helena is klaar om de liefde te gaan ontdekken. Ook zou ze graag een fijn schuilhuisje in huis hebben, want als je zo klein bent kan het leven soms wat overweldigend zijn. En dan wil ze graag even wat rust om bij te komen van alle indrukken.

Hups en Bux

Hups & Bux

Deze grote knapperds zijn Hups & Bux! Samen gaan zij het leven door. Bux is een prachtige witte vlaam. Hij is hartstikke nieuwsgierig en komt meteen met zijn grote lijf tegen het hek aanstaan als je komt kijken. Ook Hups komt graag even kijken, al moet zij eerst even de kat uit de boom kijken. Het koppel zoekt samen een fijn huis, waar ze kunnen rennen, binkies maken en met elkaar -en jou- kunnen knuffelen.

Gerrit Heli Nero

Nero - Heli - Gerrit

Heb je dit prachtige trio al gezien? Nero (hangoorram), Gerrit (vlaam) en Heli horen helemaal bij elkaar! Deze drie zijn enorm op elkaar ingespeeld en zijn prachtig om te zien. Ze houden van spelen, knuffelen en zijn alle drie enorm nieuwsgierig. Ze zoeken samen een huisje waar ze van elkaar kunnen genieten en samen op pad kunnen. Kom snel eens kennismaken en kom er zelf ook achter hoe leuk deze drie zijn samen!