Rammen

Albert

Albert

Dit is kleine Albert. Hij is de kleinste van het oranje stel. Maar ondanks dat hij wat kleiner is valt hij niet minder op hoor. Hij is best nieuwsgierig en vind het fijn om lekker lang te hooien, ook kruiden vind hij heerlijk. Als je bij hem komt kijken moet hij even aan je wennen, maar met een rustige benadering is Albert te overtuigen en komt hij ook even bij jou kijken. Albert vind graag een huisje met passende vriendin waar hij zichzelf mag zijn.

Arnoud

Arnout

Dit is Arnoud. Je moet even zoeken want hij zit heel graag onder zijn wilgenbrug. Arnoud is ook één van de oranje heren. Omdat hij in het begin een beetje buiten de groep viel is Arnoud al snel van zijn broers gescheiden. Dat heeft geresulteerd in dat hij graag naar je toekomt omdat hij mensen best wel gezellig vind. Spannend is het nog zeker. Maar met wat geduld weet hij je wel te vertrouwen. Hij lust graag kruiden, en is dol op brokjes.

Oliver

Oliver

Deze prachtige grote knapperd is geboren in april dit jaar. Het is een echte vlaamse reus en is opzoek naar een fijn huis waar hij rond kan banjeren. Hij houd van languit in zijn wcbak chillen, lekker veel hooi eten en stiekum binkies maken als je net niet kijkt (zien we lekker wel hoor!). Het is een aanhankelijk dier die graag even komt kijken wie je bent en wat je komt doen. Hij houd erg van bezoek, dus kom je eens bij hem langs?

Lucien

Lucien

Heb je deze prachtige grote kerel uit mei 2019 al gezien? Hij is bijna niet over het hoofd te zien, zo groot is hij. Met zijn 9 kilo is hij een geweldig groot konijn. Hij is erg vriendelijk en houd ervan om neer te floppen met zijn grote lijf. Als tussendoortje houdt hij enorm veel van kruiden en brokjes zegt hij nooit nee tegen. Hij is opzoek naar een dame die perfect bij hem past waar hij helemaal hotel-de-botel verliefd op kan worden. Kom je eens kennismaken?

Charlie

Charlie

Dit is een echte vrolijkerd! Met zijn grote lijf hupst hij graag rond. Deze prachtige chinchilla gekleurde vlaamse reus is geboren in mei van dit jaar. Hij mag nog lekker uitgroeien tot hij ongeveer een jaar oud is. Hij zoekt een huis waar hij zichzelf kan zijn en dus lekker nieuwsgierig, gezellig en vrolijk kan zijn. Een gezellige, vriendelijke vriendin zou hier zeker bij passen! Bij voorkeur eentje die hem geweldig vind. Heb jij zo'n leuke vriendin voor Charlie?

Loekie

Loekie

Dit kleine ventje is Loekie. We noemen hem ook wel Loekie de leeuw vanwege zijn prachtige manen. Loekie is een grappig jong ding, die nog veel kan leren in deze wereld. Bijvoorbeeld dat mensen hartstikke aardig en handig zijn om brokjes aan te geven. Tot nu toe vind hij dit allemaal nog wat spannend, maar hij komt al steeds meer uit zijn schulp. Loekie zoekt een geduldige, lieve maar uitbundige vriendin die hem kan leren dat dit alles erg leuk is.

Choco

Choco

Heb je Choco al gezien? Hij is geboren in 2015 en is vanuit ons opzoek naar een leuk huis met gezellige vriendin om samen oud te worden. Zijn voorkeuren voor een fijn huis zijn simpel: gezelschap, slaapruimte en lekker veel hooi. Daarnaast zou hij graag elke dag biksjes willen krijgen en kruiden gaan er ook wel erg goed in. Graag zou de vriendin ook van deze hobby's houden, want dan kunnen ze deze gezellig samen delen!

Fred

Fred

Daar zit Fred! Ja daar! Onder die wollige haartjes zit Fred verstopt. Fred is 3,5 jaar oud, en hij is toe aan gezelschap! Heel graag zou hij een vriendinnetje vinden die bij hem past. Fred is een druk kereltje. Hij is altijd opzoek naar leuke dingen om te doen. Hij is ook erg nieuwsgierig en komt bij je kijken als je zijn hok schoonmaakt. Dan helpt hij ook graag mee. Heb je ook een handige hulp in huis nodig & een vriendin voor hem? Maak dan snel een afspraak!

Harry & Noortje

Harry & Noortje

Dit zoete koppel zijn Harry & Noortje. Dit is een heel erg leuk en ook vooral klef stel. Samen kunnen ze uren in de toiletbak zij-aan-zij liggen. Ze bespreken dan alles wat ze die dag hebben gezien, gehoord en geproefd. Want fijnproevers dat zijn het. Ze houden van kruidensnoepjes en extra vers hooi. Is het hooi -naar hun zin- minder vers? Dan halen ze het alvast voor je uit de hooiruif zodat je het netjes voor ze kan opruimen & 'vers' kan geven.

Doerak

Doerak

Zijn naam doet hem eer aan. Want deze jonge vent (juni '18) is een echte Doerak. Op zijn eerste dag bij ons liep hij al vrolijk los rond: uitgebroken en zo nieuwsgierig dat hij kwam helpen met hooi geven. Doerak is altijd vrolijk, wil alles meekrijgen en in de gaten houden. Maar nu is het tijd voor een vriendin! Hij zou heel graag een knappe dame ontmoeten die perfect bij hem past! Kom je snel eens -samen met een knappe dame- met hem kennismaken?

Duckey

Duckey

Grappenmakert Ducky is geboren in mei 2018. Het is dus nog een jonge kerel. Hij zit vol energie en hupst maar al te graag lekker in het rond. Duckey is helemaal klaar om op zichzelf te gaan wonen, met een knappe dame die hij heeft goedgekeurd. Hij zou graag verliefd worden en de rest van zijn leven met deze dame samenwonen. Want samenwonen, daar heeft hij hele goede verhalen over gehoord! Kun jij hem hier mee laten kennismaken?

Bas

Bas

Deze grappige flapoor is Bas. Hij heeft vliegtuig-oren of helicopter-oren genoemd. Te klein om te hangen, maar te zwaar om te staan. Typisch Bas, want Bas weet zelf ook nog niet helemaal wie hij wil zijn. Wat onzeker begint hij, maar met een beetje positieve aandacht en tijd zal hij zich ontpoppen tot een ware superheld. Bas ziet de toekomst positief in, vol met gezelligheid en een dame die hem (en zijn oren) adoreert. Kom je eens langs?

Gandalf

Gandalf

Dit is Gandalf. Op de foto ziet hij er een beetje nukkig uit, maar dat kwam omdat hij vond dat zijn haar niet goed zat. Gandalf is een leuke vent om te zien. Hij houd van lekkers en komt altijd snel bij je kijken als je langsloopt. Behalve als hij druk is met zijn hooi, want dit lust hij ook graag. Gandalf is opzoek naar een leuke en gezellige vriendin om mee samen te wonen. Kom je eens kennismaken met Gandalf?

Aragon

Aragon

Daaaaar is Aragon! Deze jongen komt uit juli 2019. Dus hij is nog niet zo heel erg oud. Hij snuffelt erg graag rond. Maar houd ook van prima avondeten en een fijne slok water. Het liefst zit hij met zijn konijnenbillen volop in het hooi. Want dat zit natuurlijk het allerlekkerst. ps: voor LOTR fans: Zijn naam was in het papierwerk per ongeluk veranderd van Aragorn naar Aragon. Vind hij zelf niet erg, hij blijft even stoer!

Rusty

Rusty

Met zijn jonge lijfje hupst hij vrolijk rond. Rusty is geboren in april 2019. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn roestachtige lijfje. Zijn oortjes zijn het apartste aan Rusty. Die hangen niet, maar ze staan ook niet omhoog. Hij heeft echte zweefvliegtuig oren. Geef deze kerel een landingsbaan en hij stijgt zo op (of landt). Hij is opzoek naar een dame met liefde voor vliegtuigoren. Die met hem pilootje kan spelen en kan knuffelen.

Simba

Simba

Deze zwartwitte harige vrolijkerd is Simba. Met zijn witte neuspuntje is hij een snoepje om te zien. Hij komt je graag verwelkomen als je langs zijn hok loopt. Simba is nieuwsgierig en wil graag meer over je te weten komen, maar als het hok open gaat is het nog een beetje spannend. Met de tijd zal dit zeker goedkomen. Simba houd ook enorm veel van kruiden (vooral weegbree).

Fifo

Fifo

Deze 'haarbal' teddy is Fifo. Hij is een grappig lief haarballetje. Hij vind knuffelen prima, en vind geborsteld worden ook steeds fijner. Zijn vachtje moet goed onderhouden worden en hij wil dan ook het liefst 2x per week geborsteld worden. Af en toe naar de kapper vind hij ook belangrijk; hij wil er namelijk goed uit blijven zien! Als je hem goed verzorgd beloont hij je met knuffeltjes en soms zelfs een likje.

Dropje

Dropje

Mooi zwarte leeuwenkop zoekt leuke vriendin! Dit is Dropje. Hij is bij ons gekomen omdat hij heel graag een nieuw huis wil met een goed passende vriendin. Geboren in 2016, is Dropje een lekker rustig mannetje. Die graag zijn hygiëne zelf goed bijhoud. Lekker pootjes wassen en zijn mooi lokken bijhouden, om daarna een middagslaapje te houden. Nu wil hij dit het liefst samen met een knappe dame! Is het geen Dropje?

Robbert

Robbert

Daar is Robbert. Hij heeft wat haast, want hij wil álles bekijken. Oh, daar gebeurt ook wat! Daar ook! Druktemaker Robbert heeft het er maar druk mee, want hij wil dan ook echt álles in de gaten houden. Als hij eenmaal alles heeft bekeken komt hij graag naar je toe voor een liefdevolle kroel over zijn koppie of lekker op zijn bolle wangetjes. Maar niet te lang, want daarna moet hij weer uitvoerig alles inspecteren!