Rammen

213 – Baloo SML

Baloo

Baloo is een rustig en vriendelijk mannetje. Hij is erg nieuwsgierig en eet graag uit je hand. Baloo is op zoek naar een leuke vriendin om mee binnen te wonen. Hij vindt geborsteld worden heerlijk en geniet van iets lekkers, maar wel klein want deze hij mist zijn voortandjes.

201_pepper_klein

Pepper

Deze prachtige Teddy kruising heet Pepper en is nu 8 maanden oud. Hij is op zoek naar een nieuw huisje en een maatje van ongeveer dezelfde leeftijd. Hij vind het fijn om aandacht te krijgen en komt dan lekker bij je knuffelen. Hij is heel nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek.

259 – Arend SML

Arend

Deze zwart-witte man heet Arend en is ongeveer 2 jaar oud. Met zijn mooie manen komt hij altijd nieuwsgierig naar je toe om te kijken of je wat lekkers voor hem hebt. Kruiden zijn favoriet bij hem. Arend is dan ook op zoek naar een plek waar hij lekker geknuffeld wordt en een dame.

294 – Nino SML

Nino

Deze wit met grijze man is geboren in maart 2017. Hij is wat verlegen maar geniet heel erg wat knuffels als je eenmaal bezig bent. Met zijn rustige en lieve karakter is hij gesteld op zijn rust. Hij is wel gek op wat lekkers en als hij weet dat je wat hebt staat hij gelijk klaar om het van je te pakken.

Alvin

Alvin

Deze lieve hangoor man heet Alvin. Hij wil het liefst altijd aandacht. Alvin zijn leeftijd is onbekend, maar hij heeft genoeg energie en is op zoek naar een plek waar hij deze energie ook kwijt kan. Hij is op zoek naar een leuke dame om samen binkies te maken en de omgeving te ontdekken.

295 – Michel SML

Michel

Dit kleine knappe mannetje is Michel. Hij is een echte wetenschapper en zijn expertise ligt in het onderzoeken. Elke dag opnieuw wordt zijn huisje grondig onderzocht op kleine hoekjes en gaatjes. Soms vindt hij tijd in zijn drukke schema en komt hij even een paar aaitjes of iets lekkers halen.

Vodka

Vodka

Dit kleine knappe mannetje met zijn witte haartjes is van oktober 2018. Aandacht vindt Vodka nog best wel wat spannend. Genoeg tijd en geduld helpen om hem in te laten zien dat mensen best wel leuk zijn en hij is dan ook op zoek naar een baasje die dit geduld heeft. Heb jij ook nog een leuke dame voor hem?

Bobby

Bobby

Mijn roze neus verraad mijn persoonlijkheid, want ik kan af en toe best een clowntje zijn. De wereld vind ik best wat spannend, maar met mijn gekke streken kom ik er wel.
Wie heeft er een vriendin voor mij die mijn mooie zachte vachtje komt wassen? Ik ben geboren in april 2017

291 – Laurel SML

Laurel

Deze knappe man is geboren in november 2018 en dus nog lekker jong. Hij heeft nog niet echt geleerd dat aandacht fijn, maar met wat aandacht en iets onweerstaanbaar lekkers is hij wel over te halen. Laurel is op zoek naar een dame waar hij zich een beetje aan op kan trekken en die hem kan laten zien dat de wereld best leuk is. Heb jij het geduld en een leuke vrouw voor dit lieve maar verlegen mannetje, kom dan snel kennismaken met hem.

Whiskey

Whiskey

Dit schattige dwerg konijntje Whiskey is dan misschien best klein, maar hij heeft een groot karakter. Whiskey houdt erg van knuffelen en claimt graag zijn groenvoer voordat hij het opeet. Hij is erg nieuwsgierig en is op zoek naar een fijn huisje om zijn energie kwijt te kunnen. Whiskey is geboren in oktober 2018 en heeft nog een heel lang leven voor zich. Heb jij een leuke vriendin voor dit kleine konijn met een grote persoonlijkheid?

293 – Yaro SML

Yaro

Met zijn witte rechtervoetje staat Yaro altijd klaar om iets lekkers aan te nemen. Een brokje of een stukje groenvoer gaat er zeker in. Yaro is lekker nieuwsgierig en met het mooie plukje haar tussen zijn oren, wordt zijn nieuwsgierige blik extra schattig. Deze kerel is in maart 2018 geboren en is op zoek naar een leuke dame om samen zijn avonturen te delen. Heb jij een huis of tuin voor hem waar hij lekker hooi kan eten en gek kan doen?

Mayon

Mayon

Mayon is een Teddy Dwerg geboren in januari 2019, die een baasje zoekt om zijn mooie vacht goed te onderhouden. Het is een echte knuffel, zit vol energie en geniet van iedere seconde dat hij aandacht krijgt. Hij is op zoek naar een leuke vriendin waarmee hij lekker kan kroelen wanneer je zelf even geen tijd voor hem hebt. Ben jij op zoek naar een lief konijntje en vind je het niet erg om wat meer tijd te besteden aan zijn vachtje?

Cerro

Cerro

Knappe teddy Cerro is in januari 2019 geboren en is nog jong. Met zijn zachte lange vacht is het een prachtig konijntje om te zien. Wel houdt dit in dat hij goede vachtverzorging nodig heeft en 2x per week een fijne borstelbeurt mag krijgen. Hij kijkt misschien wel een beetje raar, maar het witte wolkje in zijn ene oogje is gewoon staar. Hier heeft hij verder geen last van. Heb jij een leuke vriendin voor hem en een plekje binnen waar hij oud mag worden?

Risch

Risch

Deze knappe slanke zwarte man is Risch. Met zijn prachtige glanzende vacht weet hij elke vrouw te versieren. Risch is geboren in februari 2019, dus komt nog maar net kijken. Hij vind de wereld enorm interessant en is altijd in voor een speurtochtje in en rond zijn ren. Heb jij ruimte voor deze gezellige avonturier? En wellicht ook een leuke dame waarmee hij zijn avonturen kan delen? Kom dan snel kennis maken!