Rammen

Dave

Dave

Met zijn één jaar oud is Dave nu wel klaar met het alleen wonen en wil hij heel graag met een leuke dame samenwonen. Hij wacht braaf, net zoals hij braaf elke dag wacht op brokjes. Kruiden vind hij te lekker om op te wachten, die komt hij uit je handen eten. Dave houd alles in de gaten wat je doet & wil graag meedoen. Hij zal in een vertrouwd huishouden met vriendin ook graag met je meehelpen met alle taken in huis! Kom je eens langs bij Dave?

Scruffy

Scruffy

Dit mannetje heet Scruffy. Vernoemd naar een 'zwervertje' omdat hij nogal plukkerige haartjes had toen hij binnenkwam. Inmiddels helemaal opgeknapt, heeft Scruf een prachtige glanzende vacht gekregen en is er niks meer over van zijn Scruffy uitstraling. Hij komt tegenwoordig zelfs even bij je kijken als je in de buurt bent. Scruffy zoekt een fijn huis, met geweldige vriendin, waar hij een nieuwe naam kan krijgen die beter bij hem past!

Billie

Billie

Deze gezelligerd heet Billie. Een leuk grappig ventje uit januari van dit jaar. Hij heeft genoeg energie om heel de wereld te verkennen. Hij is dan ook opzoek naar een huisje waar hij genoeg kan ontdekken, en ook een verliefd mag worden op een prachtige vrouw die net zo ondernemend is als hij. Billie is enthousiast en doet graag een knuffel of een spelletje met je. Kom je eens bij hem kijken als je in de buurt bent? Dat zou Billie heel erg gezellig vinden!

Alex

Alex

Dit jonge mannetje is Alex. Alex is nog niet zo oud. Hij is geboren op 1 mei 2019. In zijn (nog maar net begonnen) leventje heeft hij nog niet zoveel gezelligheid meegemaakt. Hij is daarom ook helemaal niet gewend aan mensen. Hij vind het enorm spannend als je bij hem op bezoek komt. En duikt vaak snel weg. Hij zoekt dan ook eigenlijk een huisje met een stoere vriendin, die hem kan steunen en helpen met het wennen aan mensen

Andreas

Andreas

Deze prachtige oranje vent is een broertje van Alex. Hij is dus ook op 1 mei geboren van dit jaar. Het leven vond Andreas ook erg spannend. Maar beetje bij beetje komt hij toch bij je snuffelen en zn koppie laten zien. Als je hem rustig benaderd, geduld hebt en wat lekkers meeneemt komt hij misschien zelfs even bij je kijken. Hij mag nog veel leren, maar hij heeft heel zijn leven nog voor de boeg. Een leuke (uitbundige) vriendin zal ook erg welkom zijn!

Willem

Willem

Willem is moeilijk over het hoofd te zien want hij is een mega konijn. Of het nou precies een duitse of een vlaamse reus is weet hij niet, maar wat zeker is is dat hij te groot was voor op de foto-maak plaats. Vandaar dat hij in zijn toilet gefotografeerd is. Meteen een van zijn favoriete bezigheden: liggen in zijn grote toiletbak gevuld met karton. Hele dagen kan hij chillen. Wellicht dat een sportieve vriendin hem van de 'bank' helpt en eens een rondje met hem gaat rennen

Zoef

Zoef

Daar zul je Zoef hebben! Zoef is een gezellig mannetje die dol is op binkies maken, dit doet hij het liefst heel de dag. Afgewisseld met een fijne slaapsessie. Zoef is geboren in november 2018 en lekker fit! Hij komt gezellig bij je kijken, vind het interessant wat je aan het doen bent en komt graag even een knuffel halen op zijn tijd. Kom je eens kijken samen met je voedster? Want Zoef is er wel aan toe om op zichzelf te wonen met een partner.

Nijntje

Nijntje

Dit blije beestje is Nijntje. Een mannetje uit januari van dit jaar. Hij heeft heel veel interesse in verse kruiden en heeft een passie voor mooie schoenen. Hij bekijkt ze graag en soms wil hij ze even uittesten of ze lekker smaken. Hij vind het dan ook erg gezellig als je eens langskomt. Hij zoekt een vriendin die ongeveer dezelfde passies heeft, waarmee hij nachtenlang kan knuffelen en kletsen over vanalles. Heb jij een fijn huis en zo'n dame?

Dan

Dan

Hier is hij Dan. Maar laat zich niet altijd even graag zien. Hij is namelijk best een onzeker mannetje en vind alles reuze spannend. Dan heeft dan ook even de tijd nodig gehad om te moeten wennen aan alle geurtjes, geluiden en mensen om hem heen. Tegenwoordig komt hij al snuffelen, kijken of je wat lekkers voor hem mee hebt genomen. Met veel tijd en positieve aandacht zal Dan zeker ontpoppen tot een vriendelijk, leuk diertje!

Jip

Jip

Heb je wat lekkers mee voor dit leuke mannetje? Dit is Jip, hij is super snoezig om te zien. Hij komt heel graag brokjes uit je hand halen. Als je hem rustig benaderd wil hij ook graag een fijne kroel van je. Jip is een leuk mannetje, die opzoek is naar een vrouw waar hij voor kan zorgen, maar ook eentje die hem helemaal het einde vind. Kom je eens wat lekkers brengen bij Jip? En neem je dan ook meteen een toffe vriendin voor hem mee?