Rammen

254 – Nibbit SML

Nibbit

Dit is Nibbit van 1,5 jaar oud. Deze ondernemende ijsgrijze man staat graag op zijn teentjes voor een brokje. Lekker knuffelen vindt hij ook heerlijk, net als een vriendin waar hij heerlijk tegenaan kan kruipen na een lange knuffelsessie. Heb jij een plek waar hij gelukkig wordt.

201_pepper_klein

Pepper

Deze prachtige Teddy kruising heet Pepper en is nu 8 maanden oud. Hij is op zoek naar een nieuw huisje en een maatje van ongeveer dezelfde leeftijd. Hij vind het fijn om aandacht te krijgen en komt dan lekker bij je knuffelen. Hij is heel nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek.

213_baloo_klein

Baloo

Dit is Baloo, geboren in mei 2018. Hij had een heel fijn thuis, maar helaas was zijn baasje allergisch en moest hij verhuizen. Baloo is een echte knuffelaar en zou graag een vriendinnetje vinden waarmee hij de dagen door kan brengen. Heb jij een fijn plekje waar Baloo kan wonen?

255 – Rocky SML

Rocky

Met zijn mooie zwarte kijkers en roze neusje verleidt hij alle dames, maar wie wordt de gelukkige? Deze enthousiaste jongeman van 2 jaar oud onderzoekt graag alles wat er in zijn omgeving gebeurt en is dan ook op zoek naar een fijn huis waar hij dit kan doen (met een vriendinnetje).

256 – Bobby SML

Bobby

Zijn roze neus verraad zijn persoonlijkheid, want hij kan af en toe best een clowntje zijn.
De wereld vindt hij best wat spannend, maar met zijn gekke streken komt hij er wel. Wie heeft er een vriendin voor deze knapperd van twee die zijn mooie zachte vachtje mag wassen?

140_Bobo-SML

Bobo

Deze knappe boy is pas een aantal maanden oud en is graag buiten. Hij is geboren eind mei van dit jaar. Hij is daarom nog op ontdekkingstocht en is erg nieuwsgierig. Hij vindt aandacht nog wel een beetje spannend, maar met een vaste vriendin zal dit helemaal goed komen!

251 – Buddha SML

Buddha

Dit is Buddha. Zoals zijn naam al doet vermoeden is het echt een goedzakje en met zijn mooie manen is hij toch niet te weerstaan? Buddha zijn vriendin is overleden, dus zoekt hij een nieuwe vrouw waarmee hij lekker knus kan zijn. Hij houdt ook van aandacht en gezelligheid.

180 – Fox SML

Fox

Deze knappe jonge kerel heeft nog een heel konijnenleven voor de boeg! Zijn leven starten in de opvang is natuurlijk niet leuk voor onze langharige vriend. Heb jij nog een leuke dame die binnen zit en een leuke jongen zoekt? Kom langs want samen kunnen ze van het leven gaan genieten!

189 – Murphey SML

Murphy

Deze eigenwijze, maar knappe kroelkont zoekt een schoot om samen met een vriendin lekker brokjes op te eten. Murphy komt graag bij je kijken en ontdekt graag alles om zich heen. Heb jij de perfecte plek voor deze knapperd, kom dan snel kennis maken.

191 – Joep SML

Joep

Joep is een knappe hangoorman die de wereld nog wat spannend vindt. Hij is gek op hooi en is daarom ook op zoek naar een gezellige dame waarmee hij lekker hooi kan eten en samen de wereld kan ontdekken om zo steeds een beetje zelfverzekerder te worden.

192 – Rico SML

Rico

Rico is twee jaar oud. Hij is een rustig mannetje die luistert naar zijn naam en komt graag kijken wat je aan het doen bent. Hij zoekt alleen nog de perfecte vriendin om lekker tegenaan te floppen. Help jij Rico zijn wens te vervullen en samen oud te worden?

193 – Pieter SML

Pieter

Deze knuffel is Pieter van 1 jaar oud. Pieter houdt ervan om lekker relaxed te liggen. Kun jij deze knappe kerel weerstaan? Hij is op zoek naar een leuke dame waarmee hij samen kan relaxen en knuffelen. Heb jij zo’n relaxte dame die nog een leuke kerel zoekt?