Rammen

Kurk

Kurk

Deze zwartwitte knapperd is Kurk. Hij komt heel graag bij je kijken! Enthousiaste heeft hij enorm veel. Soms net wat te veel, want dan vergeet hij dat mensen kunnen schrikken van het snelle aan komen rennen. Kurk vind mensen maar wat interessant, maar stiekum ook nog wel wat spannend. Aangeven doet hij wanneer hij het te snel vind gaan. Kurk zoekt een huisje met prachtige vriendin, waar hij lekker zichzelf kan zijn!

Dobby

Dobby

Kijk deze kleine schoonheid eens zitten! Met zijn prachtige zwarte vacht met lichtere onderkant is hij in trek bij alle vrouwelijke konijntjes. Hij is ook helemaal klaar voor een fijn huis met een knappe vriendin. Deze vriendin zou het liefst wat stoerder zijn, want Dobby zelf is niet zo'n held. Zijn nieuwe vriendin kan voor hem opkomen en hem beschermen tegen alles wat spannend is. En hem leren, dat dat alles eigenlijk helemaal niet zo spannend is 😉

Toby

Toby

Dit gezellige rustige mannetje is Toby. Toby vind het prima op de opvang en vermaakt zich kostelijk met lekker luieren in zijn toiletbak. Hooi is zijn favoriet, maar met kruiden maak je Toby ook enorm blij. Buiten dat hij het prima heeft op de opvang, zou hij wel erg graag een leuk huis vinden met wat gezelschap van een leuke dame. Hoe deze dame is maakt hem niet zoveel uit, als ze maar een fijne klik hebben samen! Kom je eens langs bij Toby?

Arjan

Arjan

Heb je al kennis gemaakt met Arjan? Want hij houd alles in de gaten, grote kans dat hij je al heeft opgemerkt en met zijn nieuwsgierige kopje naar je zit te staren. Hij vind mensen enorm interessant, maar heeft nog wat overtuiging nodig. Wanneer je veel aandacht en energie aan hem besteed zal hij een brokje uit je hand komen eten en zal je hem zelfs misschien kunnen overhalen voor een kleine kroel over zijn kopje.

Andreas

Andreas

Deze prachtige oranje vent is een broertje van Albert. Hij is dus ook nog lekker jong. Het leven vind Andreas ook erg spannend. Maar beetje bij beetje komt hij toch bij je snuffelen en zn koppie laten zien. Als je hem rustig benaderd, geduld hebt en wat lekkers meeneemt komt hij misschien zelfs even bij je kijken. Hij mag nog veel leren, maar hij heeft heel zijn leven nog voor de boeg. Een leuke (uitbundige) vriendin zal ook erg welkom zijn!

Albert

Albert

Dit is kleine Albert. Hij is de kleinste van het oranje stel. Maar ondanks dat hij wat kleiner is valt hij niet minder op hoor. Hij is best nieuwsgierig en vind het fijn om lekker lang te hooien, ook kruiden vind hij heerlijk. Als je bij hem komt kijken moet hij even aan je wennen, maar met een rustige benadering is Albert te overtuigen en komt hij ook even bij jou kijken. Albert vind graag een huisje met passende vriendin waar hij zichzelf mag zijn.

Hups en Bux

Bux & Hups

Deze grote knapperds zijn Hups & Bux! Samen gaan zij het leven door. Bux is een prachtige witte vlaam. Hij is hartstikke nieuwsgierig en komt meteen met zijn grote lijf tegen het hek aanstaan als je komt kijken. Ook Hups komt graag even kijken, al moet zij eerst even de kat uit de boom kijken. Het koppel zoekt samen een fijn huis, waar ze kunnen rennen, binkies maken en met elkaar -en jou- kunnen knuffelen.

Gerrit Heli Nero

Nero - Heli - Gerrit

Heb je dit prachtige trio al gezien? Nero (hangoorram), Gerrit (vlaam) en Heli horen helemaal bij elkaar! Deze drie zijn enorm op elkaar ingespeeld en zijn prachtig om te zien. Ze houden van spelen, knuffelen en zijn alle drie enorm nieuwsgierig. Ze zoeken samen een huisje waar ze van elkaar kunnen genieten en samen op pad kunnen. Kom snel eens kennismaken en kom er zelf ook achter hoe leuk deze drie zijn samen!

Arnoud

Arnout

Dit is Arnoud. Je moet even zoeken want hij zit heel graag onder zijn wilgenbrug. Arnoud is ook één van de oranje heren. Omdat hij in het begin een beetje buiten de groep viel is Arnoud al snel van zijn broers gescheiden. Dat heeft geresulteerd in dat hij graag naar je toekomt omdat hij mensen best wel gezellig vind. Spannend is het nog zeker. Maar met wat geduld weet hij je wel te vertrouwen. Hij lust graag kruiden, en is dol op brokjes.

Oliver

Oliver

Deze prachtige grote knapperd is geboren in april dit jaar. Het is een echte vlaamse reus en is opzoek naar een fijn huis waar hij rond kan banjeren. Hij houd van languit in zijn wcbak chillen, lekker veel hooi eten en stiekum binkies maken als je net niet kijkt (zien we lekker wel hoor!). Het is een aanhankelijk dier die graag even komt kijken wie je bent en wat je komt doen. Hij houd erg van bezoek, dus kom je eens bij hem langs?

Charlie

Charlie

Dit is een echte vrolijkerd! Met zijn grote lijf hupst hij graag rond. Deze prachtige chinchilla gekleurde vlaamse reus is geboren in mei van dit jaar. Hij mag nog lekker uitgroeien tot hij ongeveer een jaar oud is. Hij zoekt een huis waar hij zichzelf kan zijn en dus lekker nieuwsgierig, gezellig en vrolijk kan zijn. Een gezellige, vriendelijke vriendin zou hier zeker bij passen! Bij voorkeur eentje die hem geweldig vind. Heb jij zo'n leuke vriendin voor Charlie?