Rammen

Laurel

Laurel

Deze knappe man is geboren in november 2018 en dus nog lekker jong. Hij heeft nog niet echt geleerd dat aandacht fijn, maar met wat aandacht en iets onweerstaanbaar lekkers is hij wel over te halen. Laurel is op zoek naar een dame waar hij zich een beetje aan op kan trekken en die hem kan laten zien dat de wereld best leuk is. Heb jij het geduld en een leuke vrouw voor dit lieve maar verlegen mannetje, kom dan snel kennismaken met hem.

Cerro

Cerro

Deze knappe Teddy Dwerg heet Cerro. Cerro is in januari 2019 geboren en is dus nog lekker jong. Met zijn zachte lange vacht is het een prachtig konijntje om te zien. Wel houdt deze vacht in dat hij goede vachtverzorging nodig heeft. Hij kijkt misschien wel een beetje raar, maar het witte wolkje in zijn ene oogje is gewoon staar. Hier heeft hij verder geen last van. Heb jij een leuke vriendin voor hem en een plekje binnen waar hij oud mag worden?

Whiskey

Whiskey

Dit enorm energieke dwergje heet Whiskey. Whiskey is geboren in oktober 2018. Hij is dan misschien klein, maar hij heeft een heel groot karakter. Whiskey vindt dat alles van hem is. Hij claimt dan ook graag alles in zijn omgeving. Zo zorgt hij ervoor dat niemand het meer van hem af durft te pakken. Hij is op zoek naar een fijn huisje om zijn energie kwijt te kunnen. Heb jij een leuke vriendin voor dit kleine konijn met een grote persoonlijkheid?

Guus

Guus

Guus zegt Hoi! Dit is Guus. Hij is een nieuwsgierig mannetje die graag bij je komt kijken als je in de buurt bent. Hij houd je in de gaten en helpt graag mee met schoonmaken. Die keuteltjes? Die hoeven niet op de blik hoor, die haal ik er wel even weer voor je af! Hij houd ook erg veel van een lekker stukje verse groenten en is niet weg te slaan bij zijn brokjes ’s ochtends. Wil je eens kennismaken met onze Guus? Kom dan gewoon eens langs!

Frenky

Frenky

Opzij opzij! Daar komt Frenky aangevlogen. Met zijn helicopteroren is Frenky niet makkelijk te missen. Hij heeft een lekker ontdeugend koppie. Frenky houd van hooi eten, rondfloppen en overal zijn nieuwsgierige neus instoppen. Hij komt je graag helpen met schoonmaken en als hij je kent komt hij even over je benen heenwandelen. Frenky is opzoek naar een leuke dame zie zijn helicopteroren prachtig vind.

Sem

Sem

Sem weet nog niet of hij een hangoor of staande oren heeft. Hij flapt graag met zijn oren in de lucht. Sem is een timide mannetje die jou wil leren kennen voordat hij je vertrouwt. Sem is geboren in november 2018. Hij heeft nog niet veel mensen in zijn leven gekend, dus hij zou graag leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn als hij soms denkt. Sem zit graag in zijn hooiruif, trekt het hooi eruit om daarna heerlijk te hooien.

Rockan

Rockan

Rockan's middelste naam is –mine-. Alles is namelijk van Rockan. Is hij op een nieuwe plaats? Dan gaat Rockan zorgen dat alles van hem is. Zonder enige moeite strijkt hij zijn kinnetje over alles wat hij wil claimen. Daarna flopt hij tevreden neer op de plek die door hem opgeëist is. Graag zou Rockan een dame willen leren kennen die hij kan claimen, of een dominante dame die wellicht het stokje over kan nemen.