fbpx
X

Bij Chews&Nibbles kun je kennismaken met veel verschillende knaagdieren en konijnen. Van een Vlaamse reus tot de kleinste dwergmuis. Met ieder hun eigen eigenschappen en behoeften.

 

We zien het als onze verantwoordelijkheid jou zo goed mogelijk te adviseren en in te lichten. We weten immers, door onze opvang Chews&Shelter, wat het resultaat is als dat niet gebeurd. Wij kunnen je helpen voor een dier te kiezen, wat bij je past en aan je verwachtingen voldoet, waarna je een bewuste keuze kunt maken.

 

Onze missie is knaagdieren en konijnen een goed en gelukkig leven te geven. Dat hun baasje de juiste handvatten krijgt en de goede informatie. Persoonlijk, eerlijk, direct en met aandacht. Zo hebben jij en je dier samen veel plezier!

Je stopt veel tijd aan het creëren van een tof, en fijn thuis. Daar hoort toch ook de huisvesting van je dier bij?

 

 

 

Daarom besteden wij veel aandacht aan het verblijf van het dier. Modern en van deze tijd. Neutraal en strak van opzet, ingericht met veel natuurlijke materialen. Zodat het perfect in jouw huis past.

 

Wij geloven dat als het verblijf er aantrekkelijk uitziet, dit meer een meubelstuk wordt, waar je met plezier naar kijkt. Daardoor gaat het dier meer deel uitmaken van je leefomgeving, hoort er meer bij, krijgt meer aandacht en hierdoor een beter leven!

Om de verzorging te kunnen waarborgen, kunnen wij simpelweg niet alle soorten diertjes bij ons huisvesten. En zoals bij onze chinchilla’s, is het gewoon te persoonlijk en vergt het een contact met een specifieke fokker.

 

Door een intensieve samenwerking met onze vaste fokker, kunnen we van daaruit altijd de opties onderzoeken. Dus ben jij op zoek naar een knaagdier als huisdier? Een ander soort gerbil? Of bijvoorbeeld een cavia in een specifieke kleur? Vraag het ons en wij zullen onze fokker en/of onze contacten raadplegen. Of wie weet hebben wij deze zelf wel beschikbaar!

 

Karakter en gezondheid blijft voor altijd nummer 1, en daar zullen we op beoordelen. Maar voor je kijken bij onze fokker willen we altijd! Naast de knagers die bijna altijd wel beschikbaar zijn in onze shop, zijn er nog talloze soorten. Wij laten zelf regelmatig verschillende onbekendere knaagdieren zien. Maar er is nog zóveel meer, zoals, chinchilla’s, kleurmuisjes, dwergmuisjes en sugargliders. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

CHEWS&NIBBLES

Voor een happy knaagdier (en konijn)

Een uniek concept helemaal gespecialiseerd in konijnen en knaagdieren. In een prettige omgeving met uitgebreid advies. Natuurlijk, gezond en puur assortiment.