fbpx

Hoi Hoi,

Wij zijn Niels en Sandra en wij nemen Chews Academy over van Jeroen en Berry om met elkaar zo de volgende stap te kunnen maken. Op deze manier gaan wij er voor zorgen dat er meer verdieping komt in de cursussen.

Sandra kennen jullie misschien al als docent van de trainingscursussen. Niels verzorgt alle technische handelingen zoals het zo gemakkelijk mogelijk maken van het aanmelden voor de cursussen.

Met de Academy willen wij iedereen jong en oud die konijnen heeft of voor het eerst konijnen neemt de vaardigheden en kennis bijbrengen over onder andere de verzorging, opvoeding, training en het welzijn van konijnen. De cursussen zullen er in verschillende niveaus (fases) zijn zodat je met elk kennisniveau terecht kunt.

Om een goeie verdiepingsslag te kunnen maken in jouw kennis over het konijn dan is de opleiding tot cunicoloog wellicht iets voor jou. De volgende thema’s worden in de opleiding uitgebreid behandel; Elementaire Konijnenkennis en verzorging, gedrag zien en begrijpen, inleiding in de gezondheidsleer, eerste hulp aan konijnen en konijn en voeding.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het veranderen en aanvullen van het cursus aanbod, het uitbreiden van de cursuslocaties en het maken van een nieuwe website. Maar ben je nieuwsgierig geworden? Begin augustus gaat de nieuwe website online met alle informatie en ons vernieuwde cursus aanbod.

Houd ons dus goed in de gaten!