chews atelier

Ambachtelijk, stijlvol en vooral voor je konijn gemaakt.

Chews Atelier; de plek waar ambachtelijk vakmanschap en kennis over het houden van konijnen en knagers samenkomen. Bij Chews Atelier ontwikkelen we prachtige meubels die speciaal ontwikkeld zijn voor de behoeften van konijnen. Gemaakt met hoge kwaliteit materialen en door middel van de mooiste houtbewerkingstechnieken.

De producten worden ontwikkeld door een team bestaande konijnen deskundigen én vakmannen die het kunnen ontwikkelen. Het uitgangspunt is altijd het konijn; wat zijn de natuurlijke behoeften en wat maakt een konijn gelukkig? Zo wordt er altijd gekeken naar de basisbehoeften van het konijn: zichzelf veilig kunnen terugtrekken, een toegankelijk en schoon toilet, overzicht hebben en spelgedrag kunnen uiten.

Alle nieuwe ontwerpen worden tijdens de ontwikkeling continu beoordeeld op uitstraling en functionaliteit terwijl het welzijn van je konijn voorop gesteld wordt. Kortom: het doel is om prachtige items te ontwikkelen, waar zowel konijn als jij als baasje gelukkig van worden.

Producten

Schuilhuizen
De Schuilhuizen zijn gemaakt voor konijnen om in te schuilen en bovenop op de uitkijk te staan. De serie bestaat uit vier verschillende schuilhuizen, geschikt voor de kleinste tot de grootste konijnen (families).
Graafbak
Graafbak Femte is speciaal gemaakt zodat binnen konijnen heerlijk kunnen graven. Het zorgt voor urenlang speelplezier voor je konijn, zonder dat het zand of kartonsnippers overal terecht komen.
Hooiruiven
Deze hooiruiven bieden de mogelijkheid om op een nette manier je konijn van hooi te voorzien; eenvoudig voor je konijn om van te eten en zonder dat het hooi overal terecht komt.

verkooppunten

Chews Store

Koop de producten van Chews Atelier nu in de winkel.

Jouw konijn

Bestel de producten van Chews Atelier bij Jouw konijn.