Hieronder vind je onze rammen die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een voedster (vrouwtje) thuis en zoek je een vriendje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

Arnoud

Arnout

Dit is Arnoud. Je moet even zoeken want hij zit heel graag onder zijn wilgenbrug. Arnoud is ook één van de oranje heren. Omdat hij in het begin een beetje buiten de groep viel is Arnoud al snel van zijn broers gescheiden. Dat heeft geresulteerd in dat hij graag naar je toekomt omdat hij mensen best wel gezellig vind. Spannend is het nog zeker. Maar met wat geduld weet hij je wel te vertrouwen. Hij lust graag kruiden, en is dol op brokjes.

Choco

Choco

Heb je Choco al gezien? Hij is geboren in 2015 en is vanuit ons opzoek naar een leuk huis met gezellige vriendin om samen oud te worden. Zijn voorkeuren voor een fijn huis zijn simpel: gezelschap, slaapruimte en lekker veel hooi. Daarnaast zou hij graag elke dag biksjes willen krijgen en kruiden gaan er ook wel erg goed in. Graag zou de vriendin ook van deze hobby's houden, want dan kunnen ze deze gezellig samen delen!

Doerak

Doerak

Zijn naam doet hem eer aan. Want deze jonge vent (juni '18) is een echte Doerak. Op zijn eerste dag bij ons liep hij al vrolijk los rond: uitgebroken en zo nieuwsgierig dat hij kwam helpen met hooi geven. Doerak is altijd vrolijk, wil alles meekrijgen en in de gaten houden. Maar nu is het tijd voor een vriendin! Hij zou heel graag een knappe dame ontmoeten die perfect bij hem past! Kom je snel eens -samen met een knappe dame- met hem kennismaken?

Duckey

Duckey

Grappenmakert Ducky is geboren in mei 2018. Het is dus nog een jonge kerel. Hij zit vol energie en hupst maar al te graag lekker in het rond. Duckey is helemaal klaar om op zichzelf te gaan wonen, met een knappe dame die hij heeft goedgekeurd. Hij zou graag verliefd worden en de rest van zijn leven met deze dame samenwonen. Want samenwonen, daar heeft hij hele goede verhalen over gehoord! Kun jij hem hier mee laten kennismaken?

Aragon

Aragon

Daaaaar is Aragon! Deze jongen komt uit juli 2019. Dus hij is nog niet zo heel erg oud. Hij snuffelt erg graag rond. Maar houd ook van prima avondeten en een fijne slok water. Het liefst zit hij met zijn konijnenbillen volop in het hooi. Want dat zit natuurlijk het allerlekkerst. ps: voor LOTR fans: Zijn naam was in het papierwerk per ongeluk veranderd van Aragorn naar Aragon. Vind hij zelf niet erg, hij blijft even stoer!

Robbert

Robbert

Daar is Robbert. Hij heeft wat haast, want hij wil álles bekijken. Oh, daar gebeurt ook wat! Daar ook! Druktemaker Robbert heeft het er maar druk mee, want hij wil dan ook echt álles in de gaten houden. Als hij eenmaal alles heeft bekeken komt hij graag naar je toe voor een liefdevolle kroel over zijn koppie of lekker op zijn bolle wangetjes. Maar niet te lang, want daarna moet hij weer uitvoerig alles inspecteren!

Gandalf

Gandalf

Dit is Gandalf. Op de foto ziet hij er een beetje nukkig uit, maar dat kwam omdat hij vond dat zijn haar niet goed zat. Gandalf is een leuke vent om te zien. Hij houd van lekkers en komt altijd snel bij je kijken als je langsloopt. Behalve als hij druk is met zijn hooi, want dit lust hij ook graag. Gandalf is opzoek naar een leuke en gezellige vriendin om mee samen te wonen. Kom je eens kennismaken met Gandalf?

Jimmy

Jimmy

Klein wildkleurmannetje Jimmy zoekt een forever home met een lieve vriendin. Jimmy is van september 2019 en is nu wel klaar met het vrijgezellen leven. Hij is gezellig en enthousiast en komt graag kijken als hij weet dat je goede bedoelingen hebt. Hij is dol op brokjes en wacht geduldig af tot je deze komt brengen. Hij houd van onderzoeken dus hij zou graag een onderzoekende lieve vriendin willen ontmoeten!

Toby

Toby

Dit gezellige rustige mannetje is Toby. Toby vind het prima op de opvang en vermaakt zich kostelijk met lekker luieren in zijn toiletbak. Hooi is zijn favoriet, maar met kruiden maak je Toby ook enorm blij. Buiten dat hij het prima heeft op de opvang, zou hij wel erg graag een leuk huis vinden met wat gezelschap van een leuke dame. Hoe deze dame is maakt hem niet zoveel uit, als ze maar een fijne klik hebben samen! Kom je eens langs bij Toby?

Nero

Nero

Dit driekleurmannetje heet Nero. Nero is een lief diertje. Hij is dol op aandacht en bezoek. Met zijn lieve driekleurige vachtje is hij onweerstaanbaar om te zien. Ook heeft hij prachtige oogjes waarmee hij je hart steelt. Graag zou hij het hartje van een knappe dame willen veroveren. En samen met haar een fijn huis vinden waar hij lekker rond kan rennen. Binkies en rondcrossen kan hij als de beste! Daarna houd hij van lekker neerfloppen en uitrusten.

Jerry

Jerry

Heb je deze witte gezelligerd al gezien? Wanneer je bij hem op bezoek komt is hij mega enthousiast! Bovenop zijn wilgenbrugje staat hij al op je te wachten. Zo ontdeugend als hij lijkt is hij ook, hij zit vol energie en vind alles interessant. Hij komt graag naar je toe als je kruiden voor hem meeneemt, daar eet hij graag zijn buikje aan vol. En hij is natuurlijk ook opzoek naar een gezellige vriendin waar hij heerlijk tegenaan kan slapen!

Harry & Noortje

Harry & Noortje

Dit zoete koppel zijn Harry & Noortje. Dit is een heel erg leuk en ook vooral klef stel. Samen kunnen ze uren in de toiletbak zij-aan-zij liggen. Ze bespreken dan alles wat ze die dag hebben gezien, gehoord en geproefd. Want fijnproevers dat zijn het. Ze houden van kruidensnoepjes en extra vers hooi. Is het hooi -naar hun zin- minder vers? Dan halen ze het alvast voor je uit de hooiruif zodat je het netjes voor ze kan opruimen & 'vers' kan geven.