adoptiekonijnen rammen

Hieronder vind je onze rammen die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een voedster (vrouwtje) thuis en zoek je een vriendje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

Dan

Dan

Hier is hij Dan. Maar laat zich niet altijd even graag zien. Hij is namelijk best een onzeker mannetje en vind alles reuze spannend. Dan heeft dan ook even de tijd nodig gehad om te moeten wennen aan alle geurtjes, geluiden en mensen om hem heen. Tegenwoordig komt hij al snuffelen, kijken of je wat lekkers voor hem mee hebt genomen. Met veel tijd en positieve aandacht zal Dan zeker ontpoppen tot een vriendelijk, leuk diertje!

606 – Loek SML

Loek

Loek is een grappig mannetje met een prachtige witte vacht. Hij is geboren in februari van 2019. Mensen zijn af en toe nog een beetje spannend, maar komt wel graag even in je schoenen knabbelen als je hem bezoekt. Als je lekker bij hem gaat zitten wandelt hij graag even over je heen. Brokjes en lekkers zijn favoriet. Daarvoor komt hij zeker bij je kijken. Loek zoekt een leuke dame, waarmee hij gezellig rond kan hoppen!

687 – Dex SML

Dex

Hoi! Dit is Dex. Zijn velletje is mooi wit met leuke zwarte vlekjes. Hij is geboren in februari 2020, dus een jong broekie. Dex is een grappig energiek ventje die graag binkies maakt en 's middags een heerlijk middagslaapje houdt. Dex heeft nog niet veel ervaring in deze wereld. En is nu opzoek naar een eigen huisje met een fijne dame waar hij heel lekker binkies mee kan maken en waar hij zijn middagslaapje samen mee kan houden.

689 – Morris SML

Morris

Klein konijntje met grote flappers en stampers. Morris gaat zeker nog een stuk groeien! Zijn oren en achterpoten zijn wat buiten proportie, waardoor hij een prachtige verschijning is. Een klein beetje lomp, maar zeker heel lief en gezellig komt hij naar je toe voor een kroel. Hij vind aandacht geweldig, maar moet je wel eerst even leren kennen. Hier zou een leuke vriendin die samen wil wonen bij Morris erg goed bij kunnen helpen!

693 – Tobias SML

Tobias

Heb je Tobias al gespot? Kleintje Tobias is een schattig ventje. Nog wat onzeker in de korte tijd dat hij op de wereld is. Hij wil heel graag de wereld ontdekken samen met een vriendinnetje. Zijn oortjes flappen alle kanten op en spiegelen zijn 'mood' van de dag. Hij komt voorzichtig bij je snuffelen en wil je graag leren kennen voordat hij je volledig vertrouwd. Maar dat moet zeker goedkomen met wat lekkere overtuigende kruiden!

697 – Milan SML

Milan

Dit kleine zwart/grijs/wit kleurige bolletje Milan is een grappig mannetje. Hij is gezellig druk en enorm nieuwsgierig. Als eerst zou hij een beetje terugkrabbelen, maar als je rustig bij hem komt zitten dan wandelt hij binnen no-time over je heen. Ook knabbeltjes zijn favoriet, kruiden zijn ook de bom! Dus graag wat lekkers meenemen als je hem komt bezoeken. Milan is klaar om op zichzelf te gaan wonen, samen met een gezellige dame!

699 – Timo SML

Timo

Timo is een klein kleurdwergje. Zijn kleine voetjes zijn superschattig om te zien. Vol energie hopt hij graag rond. Lekker hooitjes knabbelen en binkies maken en neerfloppen als zijn buikje rondgegeten is, vindt hij leuk. Hij zou heel graag spelletjes spelen, samenwonen met een knappe vriendin en samen met leuke eigenaren een fijn onderdeel van de familie worden. Heb jij een plekje in je hart over voor dit gezellige mannetje Timo?

700 – Cas SML

Cas

Jong ventje Cas komt woont nog niet lang op deze wereld. In maart is hij geboren en sindsdien is hij alles aan het ontdekken. Hij is er nu aan toe om een vriendin en huis te vinden om te wonen. Cas moet je eerst leren kennen voordat hij je volledig vertrouwd. Hij is klein en vind alles best wel spannend. Het zou prettig zijn als hij een meisje zou vinden die wat meer zelfvertrouwen heeft dan hijzelf, zodat hij zich aan haar op kan trekken!

701 – Bart SML

Bart

Deze vrolijke blijerd is Bart. Een knap albino heertje met een leuk & gezellig karakter. Wanneer je op bezoek komt zal hij zeker even bij je komen snuffelen. Wanneer je wat lekkers meebrengt maak je al snel vrienden met Bart. Want lekkers daar zegt hij geen nee tegen! Hij houdt je graag in de gaten, want hij is enorm nieuwsgierig. Bart is jong, vol energie en zou het heel gezellig vinden als hij samen mag gaan wonen met een leuke dame!

118 – Niels SML

Niels

Dit is Niels. Deze knappe hangoor man met leuke kleuraccenten in zijn vachtje vind het heerlijk om aandacht te krijgen. Kroelen vind hij heerlijk en hij komt graag bij je kijken en snuffelen. Niels is opzoek naar een huis waar hij lekker wat aandacht krijgt. Graag zou hij hier met een lieve vriendin wonen. Als je hem komt bezoeken met wat lekkers is hij dolenthousiast! Kom je eens kennismaken met Niels? Heb je ook een leuke dame voor hem?

670 – Duke SML

Duke

Duke staat graag stoer op de foto. Duke is een knappe man met een klein hartje. In het echt is hij een enthousiast goedzakje die alles in de gaten houdt wat je aan het doen bent. Hooi? Daar helpt hij bij! Schoonmaken? Daar helpt hij ook bij! Het is een dolenthousiast beestje die mensen gezellig vind. Nu is hij opzoek naar een fijn huis waar hij rond mag hobbelen met een leuke dame waar hij dol verliefd op mag worden & mee kan samenwonen.

715 – Frederik SML

Frederik

Ben je al wel eens op bezoek geweest bij Frederik? Zijn bijnaam is Frederik Vlinder. Hij is namelijk een pappilionkonijn, wat vlinder is in het Frans. Deze 'franse' knapperd is gezellig en nieuwsgierig. Hij weet wat hij wil en dat is rondrennen, floppen en enthousiast zijn! Graag vind hij een dame die hem hierin kan volgen, en een huis waar ze samen hun favoriete hobbies kunnen uitvoeren. Frederik is nog niet zo oud, en in de bloei van zijn leven!

727 – Willem SML

Willem

Dit is Willem. Willem is ongeveer drie jaar en vind het nu wel goed geweest in de opvang. Hij vind er maar niks aan. Liever rent hij rond samen met een vriendin. Slapen is ook een van zijn favoriete bezigheden, maar met een actieve dame zal hij veel meer uit het leven halen! Hij zoekt dan ook een huis waar hij gezelligheid heeft, een vriendin en wat kroeltjes op zijn tijd vind hij ook niet erg. En natuurlijk brokjes, want brokjes zijn de bom!

728 – Han SML

Han

Al kennisgemaakt met Han? Toen deze knapperd binnenkwam heette hij nog Hannibal, maar na de castratie vond hij het stoerder om Han te heten. Die ballen is hij immers kwijt! Han is een leuk vrolijk konijn, met genoeg energie om gezellig spelletjes te spelen en brokjes te zoeken in zijn hokje. Een vriendin is ook enorm welkom, want hij is wel benieuwd hoe dat zou zijn, het leven samen met een dame. Kom je eens kijken bij leukerd Han?

733 – Guus SML

Guus

Wat een knapperd is het toch. Fotogenieke Guus zet graag zijn beste beentje voor. Hij is geduldig en lief. Maar als hij de kans krijgt doet hij gekke binkies en laat hij zien hoe blij hij is. Deze binkies zou hij graag voortzetten in een forever home. Waar hij samen met een vriendelijke vriendin kan spelen. Guus is zachtaardig en rustig. Knuffelen vind hij prima maar hij wil wel graag weten wie je bent. Dus kom je eens kennismaken met Guus?