adoptiekonijnen rammen

Hieronder vind je onze rammen die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een voedster (vrouwtje) thuis en zoek je een vriendje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

Dan

Dan

Hier is hij Dan. Maar laat zich niet altijd even graag zien. Hij is namelijk best een onzeker mannetje en vind alles reuze spannend. Dan heeft dan ook even de tijd nodig gehad om te moeten wennen aan alle geurtjes, geluiden en mensen om hem heen. Tegenwoordig komt hij al snuffelen, kijken of je wat lekkers voor hem mee hebt genomen. Met veel tijd en positieve aandacht zal Dan zeker ontpoppen tot een vriendelijk, leuk diertje!

700 – Cas SML

Cas

Jong ventje Cas komt woont nog niet lang op deze wereld. In maart is hij geboren en sindsdien is hij alles aan het ontdekken. Hij is er nu aan toe om een vriendin en huis te vinden om te wonen. Cas moet je eerst leren kennen voordat hij je volledig vertrouwd. Hij is klein en vind alles best wel spannend. Het zou prettig zijn als hij een meisje zou vinden die wat meer zelfvertrouwen heeft dan hijzelf, zodat hij zich aan haar op kan trekken!

726 – Gerben SML

Gerben

Mini pluizebol zoekt huis! Dit witte schattige bolletje is Gerben. Gerben is klein, harig en grappig. Hij heeft een eigen willetje en maakt graag leuke vrolijke dansjes als hij vrolijk is. Als hij het niet met je eens is dan laat hij dit ook zien. Dan gaat hij gewoon met zijn billen naar je toe zitten en negeert hij je. Als je hem dan overtuigd met wat lekkers kun je hem altijd weer in een goede moed krijgen. Gerben zou het heel tof vinden om een vriendinnetje te krijgen!

745 – Garfield SML

Garfield

Knap konijntje Garfield wil graag op zichzelf wonen! Gezelschap hierbij zou hij tof vinden! Garfield is een leuk middengroot konijn wat je graag eerst even leert kennen, en zich dan ontpopt tot een gezellig gek lief ding. Garfield mist een tandje, wat eigenlijk niet zo heel veel uitmaakt, maar hij wilde dit toch graag even vertellen. Hij knabbelt er op los, kruiden zijn favoriet en middagslaapjes doet hij erg graag! Kom je eens op bezoek bij deze knapperd?

754 – Sem SML

Sem

Ken je dat, je bent te laat, komt net uit bed en precies NU wordt je pasfoto gemaakt. Je haar zit niet goed, je bent niet in de mood. Dit is precies wat er met Sem en zijn profielfoto is gebeurd. Sem is van nature een super blij enthousiast konijn en hij is dol op lange knuffelsessies. Zijn enthousiasme tegenover dames kan wat lastig zijn, want hij is soms nét té enthousiast wat de dames afschrikt. Sem is opzoek naar de perfecte match!

767 – Dropje SML

Dropje

Klein zwart en een beetje wit Dropje is een schattig konijn. Hij is nog wat onzeker, maar als je bij hem gaat zitten -bij voorkeur met wat extra lekkers- komt hij echt wel bij je kijken. Met zijn witte poot & voetjes is hij net een zwart-witje (drop). Dropje zou graag een fijne vriendin krijgen die hem bij kan staan, samen met hem wil knuffelen en slapen. En uiteraard op avontuur gaan! Heb jij het perfecte huis voor meneer Dropje? Kom dan eens op bezoek!

778 – Laurens SML

Laurens

Kleine oortjes, kleine voetjes, klein staartje, klein lijfje. Laurens is een typisch kleine kleurdwerg. Met zijn ottervachtje is hij ook nog mega knap om te zien! Laurens is een rustig konijn, doet graag middagdutjes en is altijd in de weer met knabbels. Hij houdt van hooi en kruiden en knabbelt hier het liefst de hele dag wat van. Laurens is om en nabij 4 jaar oud. Tijd om samen te gaan wonen met een leuke dame dus! Heb jij een leuke match?

784 – Sjors SML

Sjors

Deze luie goedzak is Sjors. Hij valt niet zo op tussen de rest, Sjors is geen haantje de voorste. Sjors vind het allemaal wel prima zo en doet lekker zijn slaapjes tussendoor. Als je hem komt bezoeken vind hij dat enorm gezellig, neem de tijd voor hem en hij neemt de tijd voor jou. Sjors is een lief rustig konijn, dat graag een sidekick zou willen hebben die hem wat meetrekt in activiteiten! Want zeg nou zelf, met z'n tweeën de hort op is toch veel leuker!

793 – Tarzan SML

Tarzan

Haloooo haaaaaalooo! Hij staat al met zijn neusje klaar tussen de spijlen om aandacht te vragen. Tarzan is een enthousiast blij konijn! Hij speelt graag met alles wat hij kan vinden en heeft l;ekker veel energie. Dit afwisselend met lekkere slaapjes en knabbelsessies heeft Tarzan een heel prettig en fijn leventje. Nu is hij opzoek naar een tof huis om al deze leuke bezigheden uit te kunnen oefenen. En hij wil ook wel eens verliefd worden..

Zeeman

Zeeman

donny

Donny

arie

Arie

guus

Guus

674 – Bilbo SML

Bilbo

nug

Nugget

rno

Raino

Geplaatsteg

Bart