adoptiekonijnen rammen

Hieronder vind je onze rammen die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een voedster (vrouwtje) thuis en zoek je een vriendje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

Dan

Dan

Hier is hij Dan. Maar laat zich niet altijd even graag zien. Hij is namelijk best een onzeker mannetje en vind alles reuze spannend. Dan heeft dan ook even de tijd nodig gehad om te moeten wennen aan alle geurtjes, geluiden en mensen om hem heen. Tegenwoordig komt hij al snuffelen, kijken of je wat lekkers voor hem mee hebt genomen. Met veel tijd en positieve aandacht zal Dan zeker ontpoppen tot een vriendelijk, leuk diertje!

643 – Kuifje SML

Kuifje

Knappe man met pandabeer-print en lange manen zoekt huisje om heerlijk konijn te kunnen zijn. Kuifje houd van rondrennen, mooie binkies maken. Hij heeft niet zo'n trek in knuffels of menselijke aandacht, want daar houd hij niet zo van. Liever is hij lekker zichzelf en kan hij heerlijk z'n ding doen in een mooie tuin en krijgt hij af en toe wat lekkers uit de hand. Een knappe vriendin is daarbij heel welkom, Want gezelligheid van een dame, daar houdt hij wel van.

683 – MrWit SML

Mr de Wit

Omschrijving komt nog

610 – Bertus SML

Bertus

Omschrijving komt nog

606 – Loek SML

Loek

Omschrijving komt nog

657 – Boefje SML

Boefje

Omschrijving komt nog