Hieronder vind je onze rammen die in onze konijnenopvang in Breda wachten op een nieuw huis. Je kunt bij ons een koppel adopteren, maar heb je al een voedster (vrouwtje) thuis en zoek je een vriendje, dan zijn we altijd heel nieuwsgierig. Waar komt het konijn te wonen en welk vriendinnetje is er op zoek? We vinden het dan ook fijn wanneer je foto’s doorstuurt van het verblijf en het konijn. We maken dan een afspraak voor een koppeling. Je komt dan met je konijn naar onze opvang. Bij de opvang zetten we een rennetje op neutraal terrein neer waar de ontmoeting tussen de konijnen plaats vindt.

 

Als er een klik is, kun je met beide konijnen naar huis. We geven je nog wat advies voor thuis, want het koppelproces is nog niet afgelopen. De komende weken moeten ze namelijk echt nog even aan elkaar wennen. Wij staan altijd klaar voor advies. Soms is een match die wij voor ogen hebben niet de match die de konijnen zelf willen. Dus doen we er alles aan om de konijnen gelukkig te laten zijn met elkaar.

 

Bij Konijnenopvang Chews&Shelter zijn er altijd konijnen die een nieuw warm nestje zoeken. Je mag natuurlijk altijd langskomen om de konijnen die hieronder staan in het echt te zien. Wanneer je een konijn hebt gezien welke je graag wilt adopteren, dan kun je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, om een afspraak te maken.

Gandalf

Gandalf

Dit is Gandalf. Op de foto ziet hij er een beetje nukkig uit, maar dat kwam omdat hij vond dat zijn haar niet goed zat. Gandalf is een leuke vent om te zien, hij kan soms z'n dag niet hebben. Hij houd van lekkers en komt altijd snel bij je kijken als je langsloopt. Behalve als hij druk is met zijn hooi, want dit lust hij ook graag. Gandalf is opzoek naar een leuke en gezellige vriendin om mee samen te wonen. Kom je eens kennismaken met Gandalf?

Duckey

Duckey

Grappenmakert Ducky is geboren in mei 2018. Het is dus nog een jonge kerel. Hij zit vol energie en hupst maar al te graag lekker in het rond. Duckey is helemaal klaar om op zichzelf te gaan wonen, met een knappe dame die hij heeft goedgekeurd. Hij zou graag verliefd worden en de rest van zijn leven met deze dame samenwonen. Want samenwonen, daar heeft hij hele goede verhalen over gehoord! Kun jij hem hier mee laten kennismaken?

Dan

Dan

Hier is hij Dan. Maar laat zich niet altijd even graag zien. Hij is namelijk best een onzeker mannetje en vind alles reuze spannend. Dan heeft dan ook even de tijd nodig gehad om te moeten wennen aan alle geurtjes, geluiden en mensen om hem heen. Tegenwoordig komt hij al snuffelen, kijken of je wat lekkers voor hem mee hebt genomen. Met veel tijd en positieve aandacht zal Dan zeker ontpoppen tot een vriendelijk, leuk diertje!

608 – Liam SML

Liam

Och wat is het leven toch spannend voor kleintje Liam. Liam is geboren in oktober 2019 en vind de wereld indrukwekkend. Gelukkig is Liam nieuwsgierig, dus kan Liam met veel aandacht en liefde gaan leren dat de wereld helemaal niet zo spannend is. En dat het bést wel leuk is om eens te komen kijken bij de mensen die bij je op bezoek komen. Graag zou hij een vriendin vinden die de wereld veel minder spannend vind, waar hij zich aan op kan trekken.

625 – Jorg SML

Jorg

Daar hebben we Jorg! Een wildkleur hangoor heer met een hart voor brokjes. Jorg houd van -gewoon lekker zichzelf zijn-, en daarbij niet teveel moeten. Hij houd van rondhuppelen en rennen. Hij vind aandacht van mensen niet zo interessant. Het liefst doet hij gewoon lekker zijn eigen ding. Wellicht met een leuke vriendin die hem meetrekt komt hij wat meer bij je kijken. Wel vind hij het leuk als je brokjes komt brengen, want die zijn toch wel erg lekker.

599 – Oakley SML

Oakley

Deze knappe jonge druktemaker is Oakley. Vol energie en geboren in oktober 2019. Hij komt nog maar net kijken, maar vind nu alles al gezellig, leuk en interessant! Hij moet álles bekijken inclusief de mensen die bij hem op bezoek komen. Heb je wat lekkers voor hem meegenomen? Dan is hij jouw beste vriend! Een fijne kroelsessie vindt hij heerlijk en daar gaat hij helemaal klaar voor zitten. Oakley zou graag eens uitvinden wat het is om een vriendinnetje te hebben.

593 – Witje SML

Witje

Witje is niet helemaal wit, maar dat vind hij niet erg. Witje is een knappe man van ongeveer twee jaar oud. Hij is opzoek naar een fijn huis waar hij lekker kan rondhupsen. Witje houdt van slapen in de toiletbak, lekker rondscharrelen opzoek naar lekkers wat verstopt is. Hij zou ook heel graag verliefd worden op een knappe dame en daarmee samen op onderzoek uitgaan. Witje houdt van slapen, brokjes en vooral lekker veel kruiden!